Annonce
Østjylland

Nu kan du komme til Varna uden mellemlandinger: Aarhus Airport åbner ny sommerrute

Til juni føjer Aarhus Airport bulgarske Varna til sit hastigt voksende rutenet. Fra Varna kan der blandt andet opnås forbindelse til populærdestinationen Golden Sands. Pressefoto
Nyt tilbud til de solskinsglade. En ny direkte rute åbner mellem Aarhus og Varna.
Annonce

AARHUS: En direkte rute mellem lufthavnen i Tirstrup og Varna? Det kan da ikke tage mange minutter, og er det en vandflyver, tænker de fleste århusianere nok.

Og er der overhovedet passagergrundlag for den rute?

Det skal der nok være, for der er ikke tale om en flyrute til Varna i Marselisborg Skovene, men derimod en rute der sender passagererne direkte ned til sommer og solskin i den bulgarske by Varna, der byder på masser af lækre badestrande og seværdigheder. Varna-flyvningerne går i luften 16. juni 2020 og er dermed klar til næste års sommerferiesæson.

I sidste uge fortalte vi, at passagererne fra Aarhus Airport fra sommeren 2020 kunne flyve direkte til solskinsøen Bornholm. Ingen tvivl om, at Bornholm har fortjent navnet 'Solskinsøen', men der er nok stadig mere varme over Varna end over øen i Østersøen.

Annonce

Vil tredoble passagertal

Derudover præsenterede Århus Charter tidligere på året, at de fra sommeren 2020 supplerer deres sommerkatalog med endnu en ny rute, der flyver direkte fra Aarhus til Rhodos i Grækenland, og i fællesskab med SAS annoncerede Aarhus Airport i september, at der i sommeren 2020 også kan flyves direkte til Alicante i Spanien og Chania i Grækenland.

- Vores mål er at sikre en ruteudvikling i tråd med passagerernes efterspørgsel, og østjyderne har taget rigtigt godt imod Aarhus Airports udbud inden for ferierejser. Det betyder, at vi skruer op for rejsemulighederne både med nye ruter og ekstra kapacitet til populære feriesteder. Med Balkan Holidays rute til de bulgarske sommerdestinationer, sætter vi således ekstra turbo på feriemarkedet, siger Peer H. Kristensen.

I 2017 føjede SAS Malaga, Palma de Mallorca, Split og Nice til lufthavnens rutenet og banede dermed vejen for stigende passagertal og nye destinationer og selskaber. Tidligere på året kunne Aarhus Airport sammen med SAS fortælle, at flyselskabet næsten tredobler antallet af flysæder til de populære ruter Malaga og Palma de Mallorca i næste års sommerprogram. De nye solskinsruter og ekstra flysæder understøtter lufthavnens ambition om at tredoble antallet af passagerer til 1,5 millioner i løbet af de næste fem år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester til rådmand: Træk selv fogedforbud tilbage i plejesag

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

AGF For abonnenter

Bagkanten: Hvem når bolden først? AGF står formmæssigt stærkest inden 'sølvfinale' i Parken

Annonce