Annonce
AGF

Ny sejr over arvefjenden: Her er hele dækningen af AGF-Brøndby

AGF besejrede søndag aften Brøndby IF med 2-1 på Ceres Park. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Annonce

FODBOLD: Der er ikke noget i Aarhus, der luner så godt som en sejr i fodbold - og når sejren så kommer over Brøndby IF luner den ekstra.

Derfor var der søndag aften stor jubel og glæde på Ceres Park, da AGF for anden gang i denne sæson besejrede klubben fra den københavnske vestegn. 2-1 lød sejrscifrene og den sejr gætter vi her på redaktionen på, at mange gerne vil læse om.

Herunder har vi samlet hele vores dækning af kampen, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

Vær opmærksom på, at nogle af artiklerne er plus-artikler, som kræver et digitalt abonnement, som kan købes her for 49 kroner. Men så kan man også læse samtlige artikler på Stiften.dk.

For anden gang i denne sæson: AGF slog Brøndby

Skjult af et par spillere sender Patrick Mortensen bolden i nettet til 2-0, og så lugtede det for alvor af sejr i Aarhus. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF har øjnene rettet mod tredjepladsen efter søndagens 2-1-sejr over Brøndby. Lige nu viser tabellen, at der kun er to point op til netop Brøndby IF, mens der er fem point ned til den syvendeplads, der lige præcis ikke giver adgang til medaljespillet.

Læs hele artiklen her.

Karakterbogen: Hausner var bedst mod Brøndby

Tilskuerne valgte Mustapha Bundu som bedste AGF'er, mens Århus Stiftstidende mente, at det var Sebastian Hausner, der var bedst. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Vel Hausners egentlige gennembrud som AGF-spiller. Virkelig stor kamp af den unge midtstopper. Var kompromisløs i sine dueller – både langs jorden og i luften – og var tilmed en trussel fremme i Brøndbys felt, når han stødte med frem, lyder vores bedømmelse, der giver karakteren 10.

Se de andre karakterer her.

AGF-kaptajn: Vi hører til i toppen

Niklas Backman ser AGF som et tophold. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Svenske Niklas Backman følte, at AGF var i defensiv kontrol mod Brøndby - og at holdet med to sejre over københavnerne i denne sæson har vist, at de kan spille med om de sjove placeringer.

- Vi er blevet mere stabile i vores præstationer, selvom der selvfølgelig er kampe her og der, hvor det ikke har været godt nok, og hvor man kan sige, at vi endnu ikke helt er på det niveau, vi gerne vil være. Men der er ikke så mange af de kampe mere. Det har været vores problem før. I den her sæson har vi spillet mange kampe på det niveau, vi gerne vil ramme, og som retfærdiggør, at vi ligger, hvor vi gør, sagde svenskeren efter søndagens sejr.

Læs hele interviewet her.

Hausner på kanten af et gennembrud: - Han gør det rigtig, rigtig, rigtig godt

Sebastian Hausner fik lidt af et gennembrud i sejren over Brøndby. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sebastian Hausner fik kæmpet sig over en af de store pukler, da han søndag holdt styr på Superligaens topscorer Kamil Wilczek.

Den 19-årige AGFer holdt polakken i kort snor, og kun Wilczeks reducering til 1-2 et kvarter før tid smed et lille saltkorn i en ellers meget imponerende indsats af teenageren.

Det kan du læse mere om her.

Kamp-analyse: AGF er ude med snøren, spillede som et tophold

Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Når århusianerne også beslutter sig for at vinde de her kampe med ret meget på spil, tilmed efter en tæt, fysisk betonet affære, er der åbenlyst top seks-potentiale i foretagendet.

Læs hele analyser her.

Kampen minut for minut: AGF sendte Brøndby hele vejen hjem i dramatisk kamp

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Genlæs hele live-bloggen her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Ældre kræver handling: Aarhus Kommunes eget tilsyn fandt ikke de alvorlige svigt på tre plejehjem

Aarhus

Med hovedet under armen ...

Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus For abonnenter

Ny kulegravning af plejehjem i Aarhus: Fællestræk i sager om plejesvigt skal undersøges

Annonce