Annonce
Livsstil

Ny Senseo klarer både den lille kop og en hel kande

Senseo Switch 3in1 kan både lave kopper, krus og en hel kande kaffe. Pr-foto

Philips Senseo Switch 3in1 kan både brygge kaffe til en enkelt kop eller lave en hel kande på samme maskine.

Et køkkenbord kan hurtigt blive overbefolket af elektriske apparater. Derfor er det en kærkommen hjælp fra Philips Senseo, når to produkter smelter sammen til ét.

I vores køkken har vi længe haft en kapselmaskine til den hurtige kop kaffe, men også en almindelig kaffemaskine stående til, når vi har mange gæster. Det er trods alt for besværligt og dyrt at lave for eksempel syv kopper kaffe på kapsler til tre-fem kroner stykket.

I den nye maskine med navnet Philips Senseo Switch 3in1 er to maskiner blevet til én, så man både kan lave en kop kaffe med kapsler - eller rettere de kaffe-puder, som Senseo benytter - eller lave en kande med syv kopper kaffe på almindelige bønner og filter efter eget valg.

Annonce

Om anmeldelsen

Produkterne vi anmelder i Jysk Fynske Medier er udlånt af virksomheden bag produktet.Vi tester og anmelder altid objektivt, uden virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

En aluminiumskande kan placeres i Senseo Switch 3in1, så det også er muligt at lave en hel kande filterkaffe. Pr-foto

Larmer lige rigeligt

Som navnet antyder er der også en tredje funktion, da maskinen med en større kaffepude eller to af de små puder kan brygge et stort krus kaffe eller alternativt to kopper kaffe på samme tid.

Mængden styres på toppen via tre knapper. Inden skal man dog skifte basen, hvor puderne lægges, hvis man vil have et krus kaffe eller en kande. Og her forsvinder lidt af det smarte, for kanden og den anden base skal man også have plads til i sine køkkenskabe. Men det fylder trods alt mindre end en hel maskine.

En del af oplevelsen ved en almindelig kaffebrygning er dog den "klukkende" lyd, når kaffen løber gennem filteret. Samme ord bruger Philips Senseo om sin nyeste maskine, men det er bestemt ikke min oplevelse, at Switch 3in1 klukker, når den fylder en hel kande. Det er nærmere en højlydt stønnen, når vandet hentes fra beholderen og skydes ned i kaffefilteret.

Får plads på bordet

Selve kaffesmagen er den kendte fra Senseo med flere forskellige varianter og mulighed for også at lave latte, cappucino og chokolade. Smagen er god uden dog at nå det niveau, som Nespresso leverer med Vertuo Plus. Puderne med mælkevarianter er desuden efter min smag alt for søde.

Men af den simple grund, at jeg nu kan lave en kop eller en hel kande kaffe fra samme maskine, får Philips Senseo Switch 3in1 en plads på vores nu knap så tæt befolkede køkkenbord.

Pris og tilgængelighed: Phillips Senseo Switch 3in1 kan købes på nettet og i danske butikker til 999 kroner og fås i farverne sort, hvid, grå, rød og en premium-udgave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce