Annonce
Aarhus

Ny sigtelse i sag om voldtægt af mindreårige: 49-årig sigtet for at filme sin datter blive voldtaget

Den 49-årige blev fremstillet ved Retten i Aarhus. Foto: Henning Bagger
En 49-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet og sigtet for at have filmet sin datter blive voldtaget af en 59-årig mand.

AARHUS: En sag om voldtægt af mindreårige, som tog sin begyndelse i sidste uge, udvikler sig nu yderligere med endnu en sigtelse.

15. august blev en 59-årig mand varetægtsfængslet for overgreb og voldtægt mod en nu 10-årig pige, og dagen efter blev pigens 45-årige mor ligeledes varetægtsfængslet. Nu er den tredje sigtelse så en realitet, denne gang en 49-årig kvinde, som blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus tirsdag eftermiddag.

Den 49-årige er sigtet for at have filmet sin nu 14-årige datter blive voldtaget af den 59-årige i en periode mellem maj 2017 og juli samme år på adresser i Aarhus og Hjørring. Ifølge sigtelsen viser videoerne den 59-årige, som tvang datteren til at "udføre oralsex på sig, og ved at presse sit erigerede lem hen mod hendes skamlæber, mens han fik udløsning," som anklager Jakob Beyer læste op i forbindelse med fremstillingen af den 49-årige.

Den 49-årige kvinde erkendte ved grundlovsforhøret sigtelsen, inden dørene til retssalen blev lukket af hensyn til den videre efterforskning. Ved samme lejlighed blev der nedlagt navneforbud. Resultatet af grundlovsforhøret skulle blive offentliggjort senere på eftermiddagen tirsdag.

18. august tog den 59-årige mand sit eget liv i arresten i Hobro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce