Annonce
Erhverv

Ny Trend: Espresso House åbner kaffebar i Aarhus-bank

Om halvanden uge åbner Espresso House i Arbejdernes Landsbanks lokaler. De to brands går sammen, og der vil være en bankrådgiver til rådighed, når du drikker din kaffe - også i weekenderne. PR-foto
Nu kan du købe din café latte fra Espresso House, mens du får en snak med bankrådgiveren i Arbejdernes Landsbank på Strøget. Kaffebaren åbner i banken.
Annonce

AARHUS: Hovsa, hvad sker der lige her? Espresso House åbner en kaffebar pladask i Arbejdernes Landsbanks nye afdeling på Strøget i Aarhus.

Sammenblandingen af banksnak og kaffebønner er eksemplet på en ny tendens i detailhandlen, hvor koncepter - og kendte brands - går sammen. For at hente flere kunder fra strøget ind i butikken, siger mæglerfirmaet EDC Erhverv, der har stået for udlejningen. Banken har således også mandskab på i weekenderne.

Espresso House, der har opkøbt Baresso og har skiftet navn flere steder i byen, flytter ind i Arbejdernes Landsbank 11. maj på Søndergade 15 over for Salling.

- Vi vil gerne skabe en anderledes bank og har udviklet kundeuniverset AL2, hvor vi tænker bank på en ny, åben og uformel måde ved at blande bank og cafémiljø. I sommer åbnede vi den første AL2 sammen med konditorkæden Emmerys ved Nørreport i København, og det har været en stor succes, som vi gerne vil gentage i Aarhus, siger Henrik Schneller, facility-chef i Arbejdernes Landsbank.

Kaffebaren på Søndergade ligger i stueetagen. Loungemiljøet på 1. sal bliver dog åbent for alle - ikke blot kunder, men også andre, som bare vil hænge ud, nyde en kop kaffe, holde møde eller koble sin pc til wifi.

- Vi har i forvejen fem coffee shops i Aarhus, men synes, at det er en supergod mulighed for at prøve noget nyt, endda på en meget attraktiv beliggenhed med mange forbipasserende, siger store manager Louise Grosse fra Espresso House.

Universet med kaffebar og bank er i øvrigt ikke helt ukendt. Da Jyske Bank for en årrække siden skiftede udtryk, blev kunderne også mødt med tilbuddet om blandt andet kaffe. Det var dog ikke en kaffebar-kæde, der åbnede i Jyske Bank, som stadig byder på kaffe. Og i Salling bor kaffekæden Starbucks også med sit udvalg.

Annonce

Mægler: Modtræk til nethandel

På Strøget vil banken også have weekendåbent og lange åbningstider – ligesom kaffebaren. Samarbejdet viser en ny tendens.

- Samarbejdet mellem Arbejdernes Landsbank og Espresso House samt Emmerys er udtryk for en ny tendens i detailhandlen, som i stigende grad blander forskellige koncepter – ikke mindst som modtræk til øget nethandel. Ved at samle flere tilbud på ét sted skaber man en bedre kundeoplevelse og et større kundeflow, og samtidig gør man det nemmere for kunden at få ordnet flere ting på en gang eller at kombinere hyggelige cafébesøg med mere praktiske gøremål, siger Frank Heskjær, retailchef i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Kaffebaren åbner lørdag 11. maj klokken 8 med gratis croissanter og poser med luksuskaffebønner til de første 100 betalende gæster, med særlige tilbud til kunder i Arbejdernes Landsbank og med åbningstilbud til alle besøgende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Annonce