Annonce
Erhverv

Ny trend: Hotellejligheder til erhvervsfolk skyder op i Skejby

Torsdag åbner det nye hotel i Skejby, der henvender sig til alle - men især til erhvervsgæster. PR Foto
Torsdag åbner hotellet Guestapart i Skejby med 86 lejligheder specielt målrettet til udenlandske erhvervsfolk og forskere, der gæster Aarhus. Det nye koncept vinder ind i byen.
Annonce

AARHUS: Hoteller specielt adresseret til erhvervslivets folk giver almindelige hoteller i Aarhus konkurrence. Guestapart åbner torsdag i Skejby med 86 lejligheder, restaurant, fitness og faciliteter, som er skræddersyede til længere ophold for udenlandske gæster indenfor erhvervslivet.

Det sker på adressen Tueager 5 klos op af Business Park Skejby og Universitetshospitalet. I forvejen har Athome Apartments etableret sig efter nogenlunde samme koncept med lejligheder på Hedeager i Skejby ikke langt derfra.

Hotellet Guestapart mener, at det udfylder et hul i markedet for hoteller med de såkaldt fuldt servicerede lejligheder, som imødekommer erhvervslivets øgede behov for længere ophold til udenlandske medarbejdere.

Guestapart tilbyder byens eksisterende hotelkæder korte ophold til deres gæster. Men ifølge hotellets direktør, Jeanette Damsholt, er konceptet unikt, fordi hotellejlighederne især henvender sig til gæster med behov for længere ophold.

- I Aarhus Nord er intensiteten af virksomheder rigtig høj, og vi ved samtidig, at arbejdsstyrken i området udgør mange projektansatte medarbejdere fra udlandet. For at imødekomme deres behov, har vi udformet alle vores værelser som mindre lejligheder, der er fuldt servicerede. Det giver mulighed for, at medarbejdere fra udlandet over en længere periode kan bo og føle sig hjemme hos Guestapart, siger Jeanette Damsholt.

Der hører køkkenfaciliteter med, når gæsten tjekker ind i de nye hotellejligheder. PR Foto
Annonce

Fitness og minispa

Antallet af kommercielle overnatninger i Aarhus er steget med 56 procent inden for de seneste fem år. Knap hver tredje kommer fra udlandet, viser tal fra Visit Aarhus.

Det nye hotel i Skejby bliver med adgang til restaurant og café samt fitness, minispa og konferencelokaler. Alle lejligheder har eget køkken, og gæsterne kan vælge at lade hotellets personale stå for de daglige indkøb.

- Vi gør hverdagen nem og bekvem for vores gæster, fordi vi har de fleste faciliteter i huset. Samtidig ved vi, at vores gæster ønsker at være tæt på deres arbejde og bo i nogle rammer, som ligger op til fællesskab med de øvrige gæster, siger Jeanette Damsholt.

Annonce

Grundlaget er 20.000 ansatte

Hotellet rummer i alt 86 hotellejligheder i størrelser på mellem 34-56 kvadratmetre efter ideen om small living, hvor samtlige kvadratmetre er udnyttet og optimeret efter behovene ved længere ophold.

Skejby Business Park huser 150 virksomheder og mere end 20.000 ansatte.

- Vi oplever stor bevågenhed omkring vores koncept, og vi har allerede lavet nogle gode aftaler med flere af de større virksomheder i området. Vi mærker også en stor interesse fra Skejby Sygehus og Aarhus Universitet, hvor mange forskere, studerende og eksterne læger har behov for midlertidige ophold på et hotel som vores, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet blev chikaneret flere gange på Kappelvænget: Flere anholdelser i Brabrand tirsdag aften

Alarm 112

Retten i Aarhus under pres: Corona og stigning i antal sager giver hovedbrud

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce