Annonce
Erhverv

Ny trend: Hotellejligheder til erhvervsfolk skyder op i Skejby

Torsdag åbner det nye hotel i Skejby, der henvender sig til alle - men især til erhvervsgæster. PR Foto
Torsdag åbner hotellet Guestapart i Skejby med 86 lejligheder specielt målrettet til udenlandske erhvervsfolk og forskere, der gæster Aarhus. Det nye koncept vinder ind i byen.

AARHUS: Hoteller specielt adresseret til erhvervslivets folk giver almindelige hoteller i Aarhus konkurrence. Guestapart åbner torsdag i Skejby med 86 lejligheder, restaurant, fitness og faciliteter, som er skræddersyede til længere ophold for udenlandske gæster indenfor erhvervslivet.

Det sker på adressen Tueager 5 klos op af Business Park Skejby og Universitetshospitalet. I forvejen har Athome Apartments etableret sig efter nogenlunde samme koncept med lejligheder på Hedeager i Skejby ikke langt derfra.

Hotellet Guestapart mener, at det udfylder et hul i markedet for hoteller med de såkaldt fuldt servicerede lejligheder, som imødekommer erhvervslivets øgede behov for længere ophold til udenlandske medarbejdere.

Guestapart tilbyder byens eksisterende hotelkæder korte ophold til deres gæster. Men ifølge hotellets direktør, Jeanette Damsholt, er konceptet unikt, fordi hotellejlighederne især henvender sig til gæster med behov for længere ophold.

- I Aarhus Nord er intensiteten af virksomheder rigtig høj, og vi ved samtidig, at arbejdsstyrken i området udgør mange projektansatte medarbejdere fra udlandet. For at imødekomme deres behov, har vi udformet alle vores værelser som mindre lejligheder, der er fuldt servicerede. Det giver mulighed for, at medarbejdere fra udlandet over en længere periode kan bo og føle sig hjemme hos Guestapart, siger Jeanette Damsholt.

Annonce
Der hører køkkenfaciliteter med, når gæsten tjekker ind i de nye hotellejligheder. PR Foto

Fitness og minispa

Antallet af kommercielle overnatninger i Aarhus er steget med 56 procent inden for de seneste fem år. Knap hver tredje kommer fra udlandet, viser tal fra Visit Aarhus.

Det nye hotel i Skejby bliver med adgang til restaurant og café samt fitness, minispa og konferencelokaler. Alle lejligheder har eget køkken, og gæsterne kan vælge at lade hotellets personale stå for de daglige indkøb.

- Vi gør hverdagen nem og bekvem for vores gæster, fordi vi har de fleste faciliteter i huset. Samtidig ved vi, at vores gæster ønsker at være tæt på deres arbejde og bo i nogle rammer, som ligger op til fællesskab med de øvrige gæster, siger Jeanette Damsholt.

Grundlaget er 20.000 ansatte

Hotellet rummer i alt 86 hotellejligheder i størrelser på mellem 34-56 kvadratmetre efter ideen om small living, hvor samtlige kvadratmetre er udnyttet og optimeret efter behovene ved længere ophold.

Skejby Business Park huser 150 virksomheder og mere end 20.000 ansatte.

- Vi oplever stor bevågenhed omkring vores koncept, og vi har allerede lavet nogle gode aftaler med flere af de større virksomheder i området. Vi mærker også en stor interesse fra Skejby Sygehus og Aarhus Universitet, hvor mange forskere, studerende og eksterne læger har behov for midlertidige ophold på et hotel som vores, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Psykolog om efterladte børn: De vil føle sig fortabt

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce