Annonce
Aarhus

Ny varmestue åbner på Godsbanen i Aarhus

Niels Bjørnø glæder sig over, at Kirkens korshær har fået en ny og større varmestue ved Godsbanen. Arkivfoto: Axel Schütt
Kirkens Korshær kan onsdag middag åbne dørene til deres nye varmestue 'Spor 7' på Godsbanen ved den grønne kile.

AARHUS: Onsdag middag kan Kirkens Korshær åbne op for deres nye varmestue i det indre Aarhus. Varmestuen har tidligere haft hjemme på Nørre Alle, men er nu flyttet i nye lokaler på Godsbanen ved den grønne kile.

- Vi er meget taknemmelige for at kunne give brugerne, af vores varmestue, et helt nyt sted hvor der er højt til loftet og store lyse rum. På Godsbanen har vi fået mange flere kvadratmeter at være på og adgang til et stort udeareal med en fantastisk træterrasse, siger lederen af Spor 7, Per Meldgaard Andersen.

På varmestuen kan brugerne få et varmt måltid mad, et bad og rent tøj, ligesom det er hjem for de mennesker, der ikke har andre steder at gå hen.

Annonce

- Mange af vores brugere lever på gaden, andre har en bolig, men fælles for dem er, at de mangler et sted at høre til - et sted at føle sig hjemme. Det bliver Spor 7 forhåbentlig for mange mennesker i Aarhus, udtaler regionschef for Kirkens Korshær i Østjylland, Niels Bjørnø.

Mange af de mennesker som kommer hos Kirkens Korshær er ensomme, kæmper med psykiske problemer, har et misbrug og mangler basale relationer. Deres liv og hverdag er svær og for manges vedkommende umulig at håndtere alene. De har brug for mennesker, som kan være der for dem, som ser dem, lytter til dem og accepterer dem, for dem de er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce