Annonce
Navne

Nyansættelser i Djurslands Bank

Ingelise Kristensenen er ansat som supportrådgiver i Djurslands Bank i Risskov.

Mads Bang Zindorff, Ebeltoft, er ansat som investeringsrådgiver i finansafdelingen i Djurslands Bank. Han er 43 år og oprindeligt uddannet i Jyske Bank, hvor han særligt har beskæftiget sig med investerings- og valutarådgivning. Han kommer senest fra en stilling som finansrådgiver i Nordea Markets. Ud over sin bankuddannelse har han også en HD i finansiering. Han bor i Ebeltoft sammen med sin hustru, Lone, og parrets to børn.

Kristina Blankholm, Egå, er ansat som supportrådgiver i Djurslands Bank i Aarhus. Hun er 36 år og uddannet markedsføringsøkonom. Hun har de seneste 13 år været ansat i Danske Bank i Aarhus, hvor hun har arbejdet med såvel privat- som erhvervskunder. Hun bor i Egå sammen med sin mand og parrets to børn på syv og ni år.

Ingelise Kristensenen, Aarhus, er ansat som supportrådgiver i Djurslands Bank i Risskov. Hun kommer fra en stilling som private banking-medarbejder i Sydbank i Aarhus. Hun er 56 år og bor i Aarhus sammen med sin kæreste. Hun har desuden to døtre på 21 og 24 år.

Annonce
Kristina Blankholm er ansat som supportrådgiver i Djurslands Bank i Aarhus.
Mads Bang Zindorff er ansat som investeringsrådgiver i finansafdelingen i Djurslands Bank.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Aarhus får et nyt galleri

Læserbrev

Læserbrev: Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) går i glemmebogen som kæmpe succes

Alt imens de nye, store FGU-institutioner (FGU = Forberedende Grund Uddannelse) kæmper for at finde fodfæste, viser det sig, at forløberen, Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU), har været en stor succes (https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2019/sep/190927-syv-ud-af-ti-unge-kommer-godt-videre-efter-kombineret-ungdomsuddannelse). FGU-institutionerne er opbygget som meget store institutioner (Aarhus ca. 700 elever) og skal løse opgaven med at hjælpe unge uden forudsætninger for at gennemføre en anden ungdomsuddannelse. KUU havde samme målsætning, men uddannelsen var baseret på institutionssamarbejder og dermed mindre pædagogiske miljøer med plads til individuelle forskelle. I Aarhus havde vi gennem pilotforsøg gjort positive erfaringer, med at forskellige mindre institutioner (bl.a. produktionsskoler og daghøjskoler) arbejdede sammen i respekt for indbyrdes forskelligheder og med plads til forskelligheden i målgruppen. Det førte naturligt frem til et forbilledligt samarbejde omkring den KUU, der nu viser sig at have været en stor succes, og hvor syv ud af ti unge er kommet godt videre. Lovgivningsprocessen bagved KUU var desværre præget af politisk uenighed, så opbakningen var ikke bred. Derfor blev KUU-lovgivningen tidsbestemt med udløb i 2021. Lovgiverne på Christiansborg købte sig tid til at blive enige om en løsning på den udfordring, man vidste var der. Resultatet blev FGU, en stor og samlende lovgivning med bred opbakning, hvilket naturligvis er positivt og helt nødvendigt. Desværre levner FGU-loven umiddelbart ikke plads til undervisningssamarbejder med mindre, selvstændige institutioner (f.eks. daghøjskoler), der dermed afskæres fra at bidrage med massiv erfaring og kompetencer, der nu ses dokumenteret gennem den succes, som KUU har været. Politiske ønsker om indflydelse og styrbarhed gik forud for hensynet til den sårbare målgruppe; systemkrav trumfer menneskehensyn og sund fornuft. Alt imens vi slikker sårene og kæmper for at holde os på benene, efter at have investeret massivt i at gøre det godt til gavn for målgruppen, ønsker vi FGU-institutionerne held og lykke med at løse opgaven. Men vi savner en forklaring på, hvorfor eksempelvis daghøjskolerne i Aarhus, der nu gennem fem år har bidraget massivt til en sjælden set succes på uddannelsesområdet, atter skal kæmpe for overlevelse efter at have spillet rollen som nyttige idioter. Når det så viser sig, hvor FGU oplever problemer, er vi naturligvis klar til at indgå i samarbejder, til glæde for de mange, der ikke lige er skabt til at trives på kæmpe institutioner.

Aarhus

Stor eftersøgning efter 4-årige der forsvandt fra børnehaven - men de skulle bare hjem at lege

Annonce