Annonce
Kultur

Nycirkus-kunstnere fra Belgien og Italien viser dobbeltprogram på Bora Bora

Belgiske Circus Katoen og italienske Andrea Salustri optræder på Bora Bora, inden de drager videre til København, hvor de begge optræder ved Copenhagen Circus Arts Festival. PR-foto
Annonce

Aarhus: Torsdag 21. marts og fredag 22. marts gæster belgiske og italienske nycirkus-kunstnere Bora Bora med et dobbeltprogram som optakt til den kommende Copenhagen Circus Arts Festival.

Belgiske Circus Katoen kommer på hårdt arbejde i en legesyg organisering og disorganisering af 18 tunge sække i "As Heavy As It Goes", der vil skubbe til de fysiske grænser. De to performere udforsker på udmattende vis forskellige aspekter af fysisk arbejde. Vægt har altid været et centralt element i Circus Kateons praksis, især arbejdet med ligevægten af de to performeres kroppe.

På Bora Bora for duoen følgeskab af italienske Andrea Salustri, der i en soloperformance giver nye perspektiver på det materiale de fleste kender: Polystyren. Måske bedre kendt som 'flamingo'. Med luft og bevægelser giver han det lette og livlige materiale plads til at tage sine egne initiativer og leger med balancen mellem ham selv og materialet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Aarhus

Sådan genkender du falske profiler: Gertrud Sørensen fra Elev hedder i virkeligheden Lois McLean og bor i Canada

Annonce