Annoncørbetalt indhold

Nyd julemåneden på smuttur til Aarhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Inden længe er december over os, og julen står for døren. Hvis du er en af dem, som i god tid har styr på det hele, kan det være en mulighed at tage på smuttur til Aarhus og nyde julemåneden et andet sted end, hvor du selv bor. Læs med her og få gode tips til hvordan du kan nye julen i den jyske hovedstad.


Annonce

Mange har tusind ting de skal i december og kan ikke umiddelbart afse tid til en tur udenbys, men med lidt planlægning kan meget lade sig gøre, og efter et par dage væk fra det hele kan man vende hjem med fornyet energi til julebagning, oppyntning og hvad der nu ellers hører til. Selv om man er glad for kaszinó LVBET er det dog klogt netop i december at tøjle sin spilletrang, så der bliver tid til juleforberedelserne.


Tag til Den Gamle By og bliv tryllet tilbage 

Hvis du vælger at sætte kursen mod Aarhus i december, er det et must at aflægge Den Gamle By et besøg. Her er der smukt pyntet op, og man kan nærmest føle sig tryllet sig tilbage og en del af Jul i Gammelby, den elskede julekalender fra 1979. Gå på opdagelse i de brostensbelagte gader og nyd en klejne eller to i en af de fine, gamle butikker. Hvis man er så heldig, at der falder sne, er idyllen fuldendt.


Få klaret nogle af julegaverne 

En tur gennem byens gågade er også noget, der bør være på programmet for en tur til Aarhus, og her kan man være heldig at få ordnet nogle af julegaveindkøbene i gadens mange dejlige butikker. Her er alt hvad hjertet begærer, uanset om man er på udkig efter bøger, smykker, parfume eller ting til hjemmet. Undervejs kan I tage en pause på en af byens mange caféer og forkæle jer selv med gløgg og æbleskiver eller noget andet godt.


Hygge på hotellet 

Man behøver nu ikke at føjte rundt og forsøge at se hele byen, når man er på smuttur. Det kan også være ganske dejligt blot at hygge sig på hotellet og nyde at have fri midt i juletravlheden. Tag en god bog med og sørg for at have lidt godt at spise og drikke. Sådan kan man også tage på smuttur, for det vigtigste er at have det rart, ikke at styrte rundt og udnytte tiden maksimalt. Alle kan have brug for nogle dages fri i december, for på dette tidspunkt er sommerferien lysår væk, og efterårsferien er også allerede længe siden. Hvis man tilmed ikke er så heldig at have fri mellem jul og nytår, kan det derfor være en god idé at rive et par dage ud af kalenderen og stikke af til Aarhus eller et andet dejligt sted i december.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.