Annonce
Aarhus

Nye ejere af Trøjborgcenteret

Fra på mandag har Trøjborgcentret nye ejere: Nordic Real Estate Partners, så det skal fikses op og muligvis udvides. Foto: Jens Thaysen

Pengetanken NREP har købt Trøjborgcenteret og vil sammen med lejerne modernisere det - ligesom Veri Centeret.

Annonce

Fra på mandag er der nye ejere af Trøjborg Centret. Det er Nordic Real Estate Partners (NREP), der har købt og moderniseret Veri Centeret.

»Vi har analyseret området, og synes, at Trøjborg Centret har en fantastisk beliggenhed. Der er både trafikerede gader, et universitet fuldt af studerende, det populære kvarter og havet tæt på,« siger Thomas Riise-Jakobsen. Han er investeringschef i NREP og kender Aarhus, fordi han har læst her.

NREP

Betyder Nordic Real Estate Partners

Forvalter blandt andet nogle af pensionskassernes penge

Vil lave miljøforbedringer i deres bygninger.

Prøve at lave bæredygtige løsninger.

Vælger byggematerialer, der er bedst for miljøet.

»Centret trænger til fornyelse, og det vil vi gå i gang med i samarbejde med lejerne, der både er læger, tandlæger og butikker. Vi vil gerne have dem med i processen ligesom vi har haft lejerne i Veri Centret med,« påpeger Thomas Riise-Jakobsen.

Overtagelsen er helt ny. Derfor er der slet ikke lagt planer for renoveringen af centret endnu. NREP vil gerne høre, hvad lejerne synes, de har brug for. Men et hurtigt bud fra Thomas Riise-Jakobsen på fremtidens Trøjborgcenter er:

»Centret skal være meget mere åbent, så det smelter sammen med lokalområdet og man kan se, hvad der foregår derinde. Det skal være rart at hænge ud. Måske noget med en cafe, et spisested og netforbindelse,« siger han og tænker blandt andet på de mange unge studerende.

En udvidelse er også mulig, for det er der lavet plads til i lokalplanen.

»Centret er med sine 5000 kvadratmeter ikke voldsomt stort, men vi udvider det måske.«

I dag er der Løvbjergs store dagligvareforretning, en Guldbager, en Matas, en Smag Først vinforretning, Billig Billy, Din Cykelmand og et posthus, som er knyttet til Løvbjerg. Der er et ledigt lejemål efter en frisør, som er lukket.

På første sal i centret er der en række læger, tandlæger og andre kontorer.

»Der kommer masser mennesker i centret i løbet af dagen. Vi skal finde ud, hvad deres behov er,« siger Thomas Riise-Jakobsen.

NREP har en politik om at ville indvirke positivt på deres omgivelser, for eksempel medarbejdere, det lokale samfund, hvor de investerer, eller deres interessenter i almindelighed.

NREP er involveret i MYC4, mikrolån til iværksættere i Afrika, BRIS, Børns rettigheder i samfundet og Hem och Skola-arbejde mod mobning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Bandekonflikt ulmer igen i Aarhus: 23-årig sigtet efter bandeparagraf

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem

Annonce