Annoncørbetalt indhold

Nye energimålere giver overblik og nemmere forbrugsregnskaber

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du kender det måske godt. Du ejer en lejlighed, et lejlighedskompleks, en villa, eller noget helt fjerde. Eller måske er du administrator for en af ovenstående, og derved har du en række praktiske opgaver, som virkelig kunne gøre din hverdag nemmere og give bedre overblik. At eje eller administrere en eller flere boliger er ofte forbundet med et stort ansvar på mange forskellige områder, og især én af dem kan være til stort besvær. At køre ud til boligerne for at aflæse en ældre energimåler er en ting, men det efterfølgende, bureaukratiske arbejde viser sig oftest at være tidskrævende. Derfor er det med stor sandsynlighed et arbejde, som du helst gerne ville være foruden. Især hvis du befinder dig længere væk fra den lejlighed eller det lejlighedskompleks, som du udlejer, kan det være en sværere og meget tidskrævende opgave, som du kan få gjort nemmere. Dette kan du blive klogere på, ved at læse med her.


Annonce

Aflæsningen af energimålerne kan gøres langt nemmere 

Især hvis du ejer en gammel ejendom, kan det være en anstrengende opgave at aflæse energimålere, og at få opstillet et korrekt forbrugsregnskab efterfølgende. Enten skal din lejer selv ordne det og indberette det, og ellers er det din opgave at køre ud til lejligheden, for så endelig at aflæse energimåleren. Måske er den endda upræcist, hvilket gør, at du skal foretage energimålinger gentagende gange i den pågældende lejlighed. Dette er ofte tilfældet ved ældre energimålere, og her kan det være en fordel at skifte dem ud med en nyere, mere opdateret version. Har din lejlighed mange forskellige varmekilder såsom gulvvarme, køleanlæg, radiator og måske endda flere, så kan en ny energimåler med stor målenøjagtighed være det rette for dig. Den er nemlig både kompakt, og du kan ofte tilvælge fjernaflæsning, så du bekvemt kan aflæse beboernes forbrug fra dit hjem. På den måde kan du aflæse flere varmekilder på samme tid, og gøre det nemt og overskueligt for dig selv.


Vær mere miljøbevidst og spar penge samtidig 

Den energi, som bruges i en specifik ejendom, og i hvor høj grad den er en belastning for miljøet, er tæt forbundet. Der er flere måder, hvorpå du kan være en mere miljøbevidst udlejer, som ikke blot lægger vægt på at vælge den rette energileverandør, men som sætter sig dybere ind i boligens forskellige energiformer og deres forbrug. Du kan gå et skridt i den rigtige retning ved at dokumentere dine lejligheders forbrug ved hjælp af varmefordelingsmålere, og derved slippe for papirarbejdet. Med en ny energimåler kan du oftest aflæse en ejendoms data online, hvilket resulterer i, at du kan spare papirarbejdet, og samtidig har mere tid til andre opgaver. Og det bedste ved det er, at du kan aflæse varmeforbruget i flere lejligheder på samme tid. Dermed vil dine forbrugsregnskaber tage en drejning fra at være et anstrengende arbejde, som kræver en del køreture, nøgleindsamlinger og planlægning, til at være hurtigt overstået. På den måde kan du arbejde hjemmefra, og bruge din energi på andre opgaver, som også skal løses. Men det er ikke den eneste måde, hvorpå du kan mindske belastningen af miljøet. Vi vil komme ind på et andet tiltag, hvorved du blandt andet kan skåne miljøet samtidig med, at du optimerer den energi, som strømmer ind i dine boliger.


Få det optimale udbytte af din energi

Energimålingen er grundlaget for en succesrig energioptimering. Hvis du altså derfor ved, hvor din energi flyder hen, og i hvilken del af huset den bliver brugt, kan du opdage unødvendige huller. Når du kender dem, vil du kunne udforske, hvor du eller forbrugeren potentielt kan spare energi. Dette forøger ikke blot effekten af energien, men sænker samtidig også energibehovet og dermed også omkostningerne. Ved hjælp af en moderne energimåler kan du analysere energimålingerne, og kan på baggrund af det analyserede materiale få det optimale udbytte af energien i netop dine boliger, hvor end du befinder dig henne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.