Annonce
Sport

Nye indspark til Kongelunden på vej: Flere parter fremlægger visioner på nettet

Aarhus Stadion er omdrejningspunktet i vision Kongelunden. Nu melder en række interessenter sig på banen med en visionsrapport for, hvordan området kan udvikles til gavn for alle. Foto: Axel Schütt
Ny visionsrapport giver perspektiv og pejler nye udviklingstrends inden for idrætten som inspiration til realisering af projekt Kongelunden.

AARHUS: Arbejdet med at udvikle og føre 'Vision Kongelunden' med et nyt stadion og nye idrætsfaciliteter for en række sportsgrene ud i livet er i fuld gang. Og nu melder en håndfuld organisationer og interessenter sig i debatten med en visionsrapport, som skal tilføre inspiration og tanker til det videre arbejde.

Det er Elite Idræt Aarhus, Idrætssamvirket Aarhus, Team Danmark, Danmarks Idrætsforbund og Sektion for Idræt på Aarhus Universitet, der byder ind med en række tanker og ønsker til arbejdet.

Fremlæggelse på nettet

Det er der kommet en rapport på over 100 sider ud af, som parterne vil offentliggøre ved et webinar på internettet lørdag 17. april kl. 08.

Visionsrapport Kongelunden

Interesserede kan se og lytte med på fremlæggelsen af den nye visionsrapport lørdag morgen kl 8. Efter fremlæggelsen kan den også streames fra de samme steder:

Kongelunden: kongelunden.aarhus.dk

Idrætssamvirket i Aarhus: isaarhus.dk

Fonden Eliteidræt Aarhus: esaa.dk

Fremlæggelsen sker i samarbejde med Kongelundens sekretariat, som samtidig vil offentliggøre rapporten online.

- Vision Kongelunden er en historisk mulighed for at flytte Aarhus Idrætspark helt op i førerfeltet som et af landets absolut førende og mest visionære idrætsmiljøer – både på den korte bane, men også akkurat som man gjorde, da man etablerede den oprindelige Idrætspark for 100 år siden, siger Jens Bundgaard, formand for Idrætssamvirket i Aarhus.

Rapporten, der har fået titlen "Idræts- og aktivitetsmiljøer i Kongelunden", fokuserer på at beskrive en moderne ramme for sport, kultur og erhverv, der kan højne oplevelsen for det brede publikum og blive en 'legeplads' for hele Aarhus.

Området skal udvikles fra et enkeltstående udflugtsmål til at blive en del af den århusianske hverdag.

Rapporten skal læses som et samlet bidrag fra disse interessenter til Aarhus Kommune som led i arbejdet med den videre realisering af ’Vision Kongelunden’.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce