Annonce
Navne

Nye kokke er klar til køkkenerne

Et hold nyudlærte kokke er færdig med uddannelsen på Skolen for trends og gastronomi på Aarhus Tech. Pressefoto: Aarhus Tech

UDDANNET: Et hold nyudlærte kokke er færdig med uddannelsen på Skolen for trends og gastronomi på Aarhus Tech.

De nyudlærte er  i 1. række fra venstre: Andreas Frandsen – Restaurant Mejeriet. Mads M. Andersen – Olinico Gastro. Natascha I. Holmquist – Den Rustikke – bronzemedalje. Aksel Lykke Klausen – Restaurant Rømer – bronzemedalje.

2. række : David M. Zeuthen-Aagaard – Bistro Julliette. Luca C. Alticozzi – Henne Kirkebykro – guldmedalje og KF Danmarks pris. Christina M. T. Pedersen – Hotel Sabro Kro. Niklas U. Toftlund – Grappa.

3. række: Johan S. M. Olesen – Nordisk Spisehus. Peter O. M. Lindner – Restaurant Skovmøllen – sølvmedalje og kåret som klassens bedste kammerat og KF Danmarks pris. Mohammad Zahavi – Restaurant Vester Mølle. Jonathan Skovgaard – Canblau Tapas Restaurant. Andreas M. Heegaard – EUV.

4. række: Rasmus Hedeager-Schelde – Restaurant Åland. Jacob G. Dall – Domestic Restaurant – sølvmedalje. Mikkel F. Emholt – Den Rustikke. Gudrun B. Vioisdottir – Mefisto Kyllesbech's Gourmet-Café – klassens fighter. Mikkel B. Thomassen – Molskroen Strandhotellet.

5. række: Bjarne H. Sørensen – faglærer. Christoffer M. Andersen – Fladbro Kro. Tue G. Pedersen – Scarpetta Trattoria Italiana – bronzemedalje. Mette T. Bie - faglærer. Mathias L. Tachmann – Restaurant Kød Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce