Annonce
Aarhus

Nye kulinariske vinde blæser mod Ceres Park & Arena: Skal have ny restauratør

Martin Ib fik fire år som forpagter af køkkenet i Ceres Park & Arena. Foto: Axel Schütt.
Ved udgangen af maj stopper Martin Ib som restauratør på Ceres Park & Arena. Dermed stopper fire års samarbejde, som har taget de gastronomiske oplevelser ved events på stadion til et nyt niveau. Ceres Park & Arena ser dog positivt frem mod søgningen af ny samarbejdspartner.
Annonce

AARHUS: For fire år siden overtog Martin Ib køkkenet på Ceres Park & Arena, hvor det førhen var AGF A/S selv, som havde drevet det.

Men 31. maj 2020 slutter samarbejdet, da de to parter ikke har været i stand til at nå til enighed om en forlængelse af aftalen.

- Vi har haft fire helt fantastiske år på Ceres Park & Arena sammen med AGF A/S. Det har været lærerigt, udfordrende, spændende og sjovt, forklarer Martin Ib i en pressemeddelelse.

Annonce

Rosende ord med på vejen

Hos Ceres Park & Arena har de været glade for samarbejdet, da de mener, at Martin Ib har taget maden til en helt ny liga. Her har eventchef Hanne Bisbo Stadsgaard kun positive ting at sige om de sidste fire år.

- Siden vi outsourcede restaurations- og gastronomidelen af Ceres Park & Arena har vi udviklet området meget. Kvaliteten og standarden for den kulinariske oplevelse ved events i Ceres Park & Arena er blevet hævet væsentligt, så der nu leveres mad af en høj gastronomi til tusindvis af gæster til kampe, konferencer, koncerter og mange andre arrangementer, og vi takker MIB for et godt samarbejde, forklarer hun.

Annonce

Ny partner søges

Hvem der i fremtiden skal agere som gastronomipartner vides endnu ikke. Hele processen med at finde det rette match skal først til at skydes i gang nu. Én ting er dog sikkert, og det er, at der skal ikke slækkes på kvaliteten.

- Vi vil fortsat kunne levere madoplevelser af højeste kvalitet til vores arrangementer og events og udvikle området yderligere. Der findes mange spændende navne og leverandører i gastronomi- og restaurantmiljøet. Så vi ser frem til en god proces og til et nyt samarbejde, som vi glæder os til at fortælle mere om senere på året, er ordene fra Hanne Bisbo Stadsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce