x
Annonce
Aarhus

Nye kulinariske vinde blæser mod Ceres Park & Arena: Skal have ny restauratør

Martin Ib fik fire år som forpagter af køkkenet i Ceres Park & Arena. Foto: Axel Schütt.
Ved udgangen af maj stopper Martin Ib som restauratør på Ceres Park & Arena. Dermed stopper fire års samarbejde, som har taget de gastronomiske oplevelser ved events på stadion til et nyt niveau. Ceres Park & Arena ser dog positivt frem mod søgningen af ny samarbejdspartner.

AARHUS: For fire år siden overtog Martin Ib køkkenet på Ceres Park & Arena, hvor det førhen var AGF A/S selv, som havde drevet det.

Men 31. maj 2020 slutter samarbejdet, da de to parter ikke har været i stand til at nå til enighed om en forlængelse af aftalen.

- Vi har haft fire helt fantastiske år på Ceres Park & Arena sammen med AGF A/S. Det har været lærerigt, udfordrende, spændende og sjovt, forklarer Martin Ib i en pressemeddelelse.

Annonce

Rosende ord med på vejen

Hos Ceres Park & Arena har de været glade for samarbejdet, da de mener, at Martin Ib har taget maden til en helt ny liga. Her har eventchef Hanne Bisbo Stadsgaard kun positive ting at sige om de sidste fire år.

- Siden vi outsourcede restaurations- og gastronomidelen af Ceres Park & Arena har vi udviklet området meget. Kvaliteten og standarden for den kulinariske oplevelse ved events i Ceres Park & Arena er blevet hævet væsentligt, så der nu leveres mad af en høj gastronomi til tusindvis af gæster til kampe, konferencer, koncerter og mange andre arrangementer, og vi takker MIB for et godt samarbejde, forklarer hun.

Ny partner søges

Hvem der i fremtiden skal agere som gastronomipartner vides endnu ikke. Hele processen med at finde det rette match skal først til at skydes i gang nu. Én ting er dog sikkert, og det er, at der skal ikke slækkes på kvaliteten.

- Vi vil fortsat kunne levere madoplevelser af højeste kvalitet til vores arrangementer og events og udvikle området yderligere. Der findes mange spændende navne og leverandører i gastronomi- og restaurantmiljøet. Så vi ser frem til en god proces og til et nyt samarbejde, som vi glæder os til at fortælle mere om senere på året, er ordene fra Hanne Bisbo Stadsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Aarhus

Folkefesten er nu officielt aflyst: Der bliver ingen fejring af dronningen i år

Annonce