Annonce
Aarhus

Nye metoder giver bonus med tryk på

<p>LaserTryk.dk?s vækst viser, iværksætterne Anders Grønborg (til venstre) og Esben Mols Kabell har fundet en rigtig formel til at nytænke den pressede trykkeribranche. Pr-foto</p>

Den århusianske trykkerivirksomhed Lasertryk.dk er en succeshistorie uden lige. Også seneste regnskabsår gav et flot overskud.

Den århusianske trykkerivirksomhed Lasertryk.dk er en succeshistorie uden lige. Også seneste regnskabsår gav et flot overskud.

LaserTryk.dk?s vækst viser, iværksætterne Anders Grønborg (til venstre) og Esben Mols Kabell har fundet en rigtig formel til at nytænke den pressede trykkeribranche. Pr-foto

Virksomheden på P. O. Pedersens Vej 26 i Aarhus Nord fortsætter med at købe andre virksomheder og konkurrenter op, og gennem bl.a. nye e-handelsløsninger sikrer den sig en markant organisk vækst både herhjemme og på de internationale markeder.

Det begyndte ganske simpelt for 17 år siden med en enkelt kopimaskine i en kælder i Aarhus Midtby, og siden har virksomheden år efter år præsteret vækst i både omsætning og antallet af medarbejdere.

Annonce

Koncernen beskæftiger nu over 250 mennesker, indtjeningen vokser, og årets resultat på 12,5 millioner kroner er en stigning på næsten ti procent i forhold til 2014.

I 2015 købte Lasertryk.dk fire trykkerier, og partnerskaberne er med til at udvide kapaciteten.

»Opkøbene styrker vores position på markedet, og vi fortsætter med at konsolidere os. Undersøgelser viser, at omkring 80 procent af alle tryksager fortsat handles på mindre, lokale trykkerier og ikke hos onlinetrykkerier som os. Så potentialet for partnerskaber er stort,« fastslår Anders Grønborg, der sammen med Esben Mols Kabell har stiftet og leder Lasertryk.dk.

Ikke kun gennem opkøb sikrer Lasertryk.dk væksten. Virksomheden har opnået en organisk vækst på 13 procent på det danske marked.

Det er bl.a. lykkedes gennem et whitelabel-koncept, hvor Lasertryk.dk gratis stiller en moderne webbutik til rådighed for reklamebureauer, skiltefirmaer eller andre trykkerier. Dermed kan firmaerne i eget navn tilbyde hele Lasertryk.dk's brede sortiment.

»Whitelabel-konceptet og andre software- og e-handelsløsninger har givet os adgang til et helt nyt marked. Vi har nået en størrelse i Danmark, som gør det svært at fortsætte med samme organiske vækstrater. Til gengæld er der et stort vækstpotentiale i Sverige og Norge,« fortæller Anders Grønborg.

Det er i datterselskaberne i broderlandene, væksten går hurtigst. I det norske Lasertrykk.no AS var den organiske vækst på 40 procent, mens Lasertryck.se AB i Sverige voksede med 30 procent.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Musikken fylder Aarhus: Så er der Spot-party i provinsen

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Debat

Ulovlige byggerier i Aarhus: Det skal nok blive kønt, hvis alle bare får tilgivelse

Kultur

Se video med Tom Kristensens Le Mans-bil bygget 1:1 i Lego

Alarm 112

Politiet søger hjælp til at identificere medgerningsmand: Overfaldt tre mænd samme aften

AGF For abonnenter

Skadesoverblik i AGF: Knæskade driller Gift Links

Danmark

Naturformidler: - Bekymrede borgmestre skulle tage et smut ud i naturen

Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Alarm 112

Drabet på Væddeløbsbanen: Modstridende forklaringer mudrer billedet af drabet

Annonce