Annonce
Aarhus

Nye tal om corona-bølgen: På et døgn er der fundet 44 smittetilfælde i Aarhus

For halvanden uge siden blev der konstateret et markant udbrud af coronavirus i Aarhus. Siden er der indført blandt andet restriktioner og smitteopsporing. Foto: Flemming Krogh
Fra tirsdag til onsdag blev der i hele landet registreret 111 tilfælde af Covid-19. 44 af dem hører hjemme i Aarhus, og det er et fald i forhold til døgnet før. Generelt er smittetallet lavere end i sidste uge.
Annonce

AARHUS: Antallet af konstaterede tilfælde af Aarhus-borgere smittet med coronavirus er faldet en anelse.

Ifølge Statens Serum Institut er der i døgnet fra tirsdag konstateret 44 tilfælde af Covid-19 hos indbyggere i Aarhus.

Det er et fald i forhold til det foregående døgn, da der blev registreret 56 nye tilfælde af corona-smittede i Aarhus. For to døgn siden blev fandt myndighederne 40 århusianere med Covid-19.

Ifølge tallene er der det seneste døgn registreret 111 nye tilfælde af Covid-19 i Danmark. Dermed udgør fundene af Covid-19 i Aarhus knap 40 procent af det samlede antal tilfælde.

Det fremgår samtidig af tallene, at der nationalt er fire færre indlagte og én færre på intensivafdeling. Der er ikke registreret nogen døde med covid-19 det seneste døgn.

Der er nu i alt 16 indlagte med covid-19, og kun én af dem er på intensivafdelingen. Af de 16 er 7 indlagt i Region Midtjylland.

Annonce

Fra nul til mange

Midt i uge 32 havde Aarhus været corona-fri i mange uger.

Men så kom det første konstaterede tilfælde, og situationen eskalerede hen over forrige weekend. Mandag 3. august blev det offentliggjort, at der på de to weekenddøgn var fundet coronasmitte hos 50 århusianere.

I løbet af sidste uge skete der hvert døgn en vækst i antallet af Aarhus-borgere fundet syge med Covid-19, og udviklingen kulminerede lørdag med 79 nye corona-tilfælde i Aarhus.

Søndag om mandag faldt antallet af Aarhus-borgere fundet syge med coronavirus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce