Annonce
Østjylland

Nykredits Fond støtter unik kunstudstilling på Fregatten Jylland

Jette Gejls kunstværk "Beige knob" foran Fregatten. Udstillingen kan se til 20. oktober. Pressebillede
Annonce

Ebeltoft: Publikum kan i år opleve den unikke udstilling ”Jylland på Jylland – kunsten går om bord”, på Fregatten Jylland, hvor 18 kunstnere fra Kunstnersammenslutningen Jylland har skabt værker, der fortolker Fregatten Jyllands dramatiske historie som krigsskib, sømandslivet om bord og skibskonstruktionen.

Takket være Nykredits Fond, som er en af støttegiverne til kunstudstillingen med 100.000 kr., har det været muligt at realisere kunstudstillingen på én af Danmarks mest markante kulturinstitutioner.

- Vi støtter kunstudstillingen og Fregatten Jylland, fordi de har engageret en bred kreds af interessenter i et fællesskab mellem medarbejderne og de deltagende kunstnere, der udvikler nye formater og kompetencer for udstillingsproduktion og formidling” fortæller formand i Nykredits Fond, Nina Smith, i en pressemeddelelse.

Udstillingen kan opleves indtil 20. oktober. De deltagende kunstnere er Randi og Katrine, Henrik Menné, Milena Bonifacini, Marianne Hesselbjerg, Marianne Jørgensen, Leif Kath, Jette Gejl, Erland Knudssøn Madsen, Jesper Rasmussen, Kurt Tegtmeier, Eva Öhrling, Sophus Ejler Jepsen, Jacob Tækker, Anders Bonnesen, Lise Nørholm, Sonja Lillebæk Christensen og Mogens Gissel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Sexisme: Er der en kvinde til stede?

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce