Annonce
Østjylland

Nyslået millionærpar fra Randers: Vi har vendt og drejet hver en krone

Privatfoto

Randers: Fredag aften i sidste uge var et par i 40'erne fra Randers Kommune nogle af de heldige danske vindere, der kunne kalde sig millionærer med en delt andenpræmie på 7.343.034 skattefri kroner.

Det var dog først lørdag eftermiddag, da de var kommet hjem fra noget familiebesøg, at de opdagede deres nye status.

-Vi havde været ovre hos min mor, og min søn og jeg var gået hjem. Da vi kommer ind i huset, hører jeg min mand råbe ”Nej’, Nej Nej”, højere og højere. Han kommer ned i underbukser med kuponen foran sig og siger helt chokeret: Vi har vundet, VI HAR VUNDET! SYV MILLIONER KRONER! Så skriger jeg bare. Græder vist også lidt og begynder at ryste over hele kroppen. Det var så overvældende, lyder det fra den nyslåede millionøse.

Parret ringede straks til deres respektive mødre og også her kom der mange følelser i spil. Det har nemlig været en svær tid for parret, der har to store sønner.

- Jeg har været sygemeldt noget tid på grund af en ulykke, der har efterladt mig med kroniske smerter. Så vi har været nødt til at vende hver en krone, da det kun er min mand, der har kunnet tjene penge. Og han har altså ikke et job, hvor han tjener alverden. Så det har været virkelig hårdt. De penge kommer simpelthen som sendt fra himlen. Vi er helt høje stadigvæk, siger hun glædestrålende.

Annonce

Skæbnen ville Fakta

Når man hører, hvordan det gik til, at den nyslåede millionøse købte kuponen, så kan man ikke lade være med at tænke, at karmaloven har været lidt inde over.

- Jeg skulle ind og købe nogle jalapenos og min allerførste tanke var, at jeg skulle i Rema. Men jeg ombestemte mig i sidste sekund og kørte ind i Fakta, hvor man tager sådan en brik og får en kupon ud af det. Tænk, at sådan et lille stykke pap kan komme til at betyde så meget, lyder det.

Der bliver således talt om masser af drømme og muligheder derhjemme og i første omgang vil parret formentlig købe en ny bil.

- Vores gamle bil klarede med nødt og næppe synet for nylig. Vi havde nærmest fået skrabet de 7000 kroner sammen, det kostede, og bad til at den kunne klare et par år mere. Nu behøver vi slet ikke bekymre os om det. Det er så vildt.

Husrenovering på vej

Parret har endnu ikke helt forstået hvilket held, der er overgået dem, så udover bilen har kvinden svært ved at sige specifikt, pengene skal bruges på. Men en gennemrenovering af huset og en rejse til Australien, hvor de har noget familie, er gode bud.

Den ældste søn er også i en alder, hvor han skal begynde at læse og dermed flytte hjemmefra.

- Vi vil gerne købe en bolig til ham, og på den måde gøre tingene lidt nemmere for ham. Vores yngste bliver heldigvis boende hjemme lidt endnu, men vi vil selvfølgelig gøre det samme for ham, når den tid kommer. Jeg er så lykkelig for, at vi har de muligheder nu, lyder det fra kvinden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Bundsgaard: Jeg ser flere fordele ved at afskaffe rådmandsstyret

Læserbrev

Læserbrev: Østjyderne taber på regeringens manglende ambitioner for infrastrukturen

Trængselsproblemerne på det østjyske vejnet er til at tage og føle på. For østjyderne betyder det, at køkørsel dagligt frarøver dem tid, som kunne have brugt meget bedre med familien eller på arbejdet. For de østjyske virksomheder skader trængselsproblemerne mulighederne for at skabe vækst – tid er, som bekendt, penge. Det er med andre ord en fuldstændig uholdbar situation. Både for østjyderne og de østjyske virksomheder, men også for samfundet i sin helhed, fordi vi går glip af vækst og arbejdspladser. Køkørslen koster nemlig et samfundsøkonomisk tab på over 20 milliarder kroner om året. Penge, der kunne have været brugt til vores fælles velfærd og på en fortsat ambitiøs grøn omstilling. Der er behov for en ambitiøs infrastrukturplan, som kan sætte ind, der hvor trængselsproblemerne er størst. Et behov, som altid har haft høj prioritet i Venstre. Sidste år var vi med til at lande en ambitiøs infrastrukturaftale, og i Østjylland bragte aftalen gode nyheder. For med planen skulle E45 udvides både på strækningen mellem Aarhus S og Aarhus N med anlægsstart allerede i 2021 og på strækningen mellem Vejle og Skanderborg S med anlægsstart i 2023. Dertil kom kapacitetsforbedringer på rute 26 og udbygning af rute 15 og en enighed blandt aftaleparterne om at prioritere en fortsat udbygning af E45 fra Aarhus og op mod Randers i en kommende flerårig plan. Samlet set et løft af infrastrukturen i Østjylland på 6,3 milliarder kroner. Ja, faktisk kunne vi næsten ikke få armene ned. Men lykken var kortvarig. Under valgkampen måtte man forstå på Socialdemokratiet, at også de havde store ambitioner om at investere i infrastrukturen. Der var nærmest ingen grænser for, hvor mange vejprojekter, som skulle igangsættes, og det kunne kun gå for langsomt. Derfor må det også undre de østjyske vælgere, at regeringen - med transportminister Benny Engelbrecht i spidsen - i sommer besluttede at skrotte den infrastrukturaftale, som den tidligere regering forhandlede på plads. Man fandt fra regeringens side, at der var behov for at starte helt forfra med et såkaldt blankt kanvas. Og blankt er det til stadighed. Nu er der gået et halvt år, og der er endnu ikke indkaldt til forhandlinger. Transportministeren vil end ikke sætte noget konkret tidsperspektiv for, hvornår forhandlinger skal gå i gang. I værste fald skal vi helt frem i 2022. Det er dybt problematisk, at regeringen hænger i bremsen. Der er store infrastrukturelle udfordringer nu og her, og der er behov for investeringer nu. Vi kan ikke vente til 2021, 2022 eller senere. Så kære regering, lad os nu komme i gang med forhandlingerne, så vi kan få de nødvendige investeringer på plads.

Aarhus

Ransagning af bil førte politiet til skunklaboratorium: 100 ulovlige planter beslaglagt

Aarhus

Elever på nedskæringstruet gymnasium strejker: Vi håber, at de kan se, at det er forkert

Annonce