Annonce
Østjylland

Camilla-Julie hjælper virksomheder med nethandel: Nogle gange skal man tage en chance

Camilla-Julie Skov Hansen, 29, har åbnet sin egen virksomhed, i hvilken hun udfører digital markedsføring for detailforretninger. Desuden løser hun forskellige grafiske opgaver. Privatfoto
Den digitale verden er kommet for at blive, mener Camilla-Julie Skov Hansen, der har oprettet firmaet Cvisuals.

Randers: - Den digitale verden er kommet for at blive.

Det er Camilla-Julie Skov Hansen, 29, sikker på. Og derfor har hun specialiseret sig i den form for markedsføring, der foregår elektronisk. På nettet og via sociale medier. Desuden udfører hun grafisk arbejde og hjælper virksomheder med at begå sig inden for nethandel. Det gør hun indenfor rammerne af Cvisuals, der er hendes eget firma, oprettet til formålet. Det åbnede tidligere i år med baggrund i Camilla-Julie Skov Hansens ønske om selv at kunne styre sin tid i stedet for at arbejde fra klokken 8 til 16.

- Jeg vil gerne skabe min egen hverdag. Jeg er godt klar over, at jeg tager en risiko, hvis det her ikke lykkes. Men nogle gange skal man tage en chance, pointerer Camilla-Julie Skov Hansen, der føler, at hun er kommet godt i gang i firmaet.

- Det er en fantastisk måde at arbejde på, understreger hun med baggrund i erfaringen fra en toårig periode, hvor hun arbejdede som marketing manager for en webshop:

- Jeg har aldrig arbejdet så meget som i den periode. Men jeg arbejdede hjemmefra og kunne arbejde, når jeg ville. Jeg havde friheden til at gå ned og spise brunch med mine veninder. Til gengæld kunne jeg arbejde om aftenen eller i weekenden, fortæller Camilla-Julie Skov Hansen.

Nu arbejder hun bl.a. for Taste i Brødregade, for Cityforeningen, Arena Randers, Gøje sækkestole, Sorelle Jewellery m.fl. Således er hun kommet godt i gang, men har også plads til flere kunder i sin virksomhed.

Camilla-Julie Skov Hansen er kontoruddannet hos Nybolig Bjørn & Ankersen og har arbejdet i firmaet som marketing manager. Det var her, interessen for de elektroniske medier opstod. Senere flyttede hun til København - for bare et halvt år senere at vende hjem til Randers.

- Jeg vil gerne min by, understreger hun.

- Jeg vil langt hellere tale den op og gøre noget for at højne standarden i byen i stedet for bare at sidde og og brokke mig med armene over kors.

I dag bor hun i det nye byggeri bag Søren Møllers Gades Skole, og lejligheden i Vognmandsgade er således også hendes arbejdsplads. Vigtigste arbejdsredskab er den bærbare computer.

- Og dermed er der jo også fleksibilitet i arbejdet. Jeg kan f.eks. tage computeren med i toget og sidde og arbejde undervejs, påpeger Camilla-Julie Skov Hansen.

I første omgang er hun alene i virksomheden, men på længere sigt håber hun, at der bliver basis for måske at beskæftige en praktikant eller en medarbejder. Det administrative arbejde i forbindelse med at drive virksomhed - regnskab, momsindberetninger og skatteforhold - køber hun sig til.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Ligestillingsministeren skylder stadig svar

Det glæder mig, at mit indlæg (4. november, red.) om regeringens sløvsind på ligestillingsområdet nåede frem til rette vedkommende. Ligestillingsministerens modsvar (8. november, red.) lader dog noget tilbage at ønske, så jeg håber, han læser med endnu en gang. Mogens Jensen forstår mig helt rigtigt, når han tager mig til indtægt for, at ligestillingen ikke halter i Danmark. Faktisk er Danmark det næstmest lige land i EU, kun, overgået af Sverige, ifølge en ny undersøgelse fra EU’s ligestillingsinstitut. Senest har Megafon også bedt danskerne tage stilling til, om kampen for ligestilling mellem kønnene er gået for vidt. Når 43 procent af de adspurgte erklærer sig enige i det udsagn, fortæller det mig, at danskerne generelt oplever en høj grad af lighed. Det kan Mogens Jensen jo tage med, før han taler ligestillingen længere ned, end virkeligheden tillader. Selv om det generelt går godt med ligestillingen i Danmark, mener jeg stadig, der er plads til forbedring. Det ville Mogens Jensen også vide, hvis han læste, hvad jeg skrev. Meget belejligt undlader ministeren fuldstændig at forholde sig til mine tre eksempler på steder, hvor ligestillingen er udfordret. Ligestillingsministeren skylder stadig et svar på, hvad han vil gøre for at hjælpe de mange kvinder i visse etniske minoritetsmiljøer, som lever i social kontrol uden frihed til at bestemme selv. Når Mogens Jensen undlader at forholde sig til en af vor tids største ligestillingsudfordringer, er det så, fordi han ikke har nogen svar på at løse problemstillingen? I så fald vil jeg opfordre ham til at komme i gang med arbejdet. Jeg mangler også Mogens Jensens svar på, hvordan han vil hjælpe de prostituerede, som ikke ønsker at forlade miljøet, men som i stedet ønsker rettigheder svarende til deres pligter. Hykleriet skriger jo til himlen, når socialdemokraterne med den ene hånd tager imod skattebetaling fra de prostituerede og med den anden hånd peger stigmatiserende på dem. På trods af uenigheden vil jeg rose Mogens Jensen for at afsætte midler til en undersøgelse af internetfora, hvor navnlig unge mænd opildner hinanden til diskrimination og seksuelle krænkelser mod kvinder. Det hører ingen steder hjemme, og det vil jeg gerne rose ministeren for at reagere på. Når det er sagt, savner jeg stadig Socialdemokraternes reflekterede bud på at løse nogle af vor tids største ligestillingsudfordringer. Det gælder ikke mindst i landets ghettoområder, hvor ligestilling langt fra er normen. Jeg er med på, at socialdemokraterne tror, de kan løse problemerne ved at bruge flere penge, men er det virkelig Mogens Jensens alvor at løse de store sociale udfordringer med et kursus og en kampagne til 600.000 kroner? Endelig vil jeg gerne opfordre ministeren til at tale ligestillingen op i stedet for ned. Det er muligt, at ligestillingen halter i Mogens Jensens hoved, men det generelle billede viser Danmark som et af verdens bedste lande, når det kommer til rettigheder og muligheder for alle mennesker.

Annonce