Annonce
Østjylland

Camilla-Julie hjælper virksomheder med nethandel: Nogle gange skal man tage en chance

Camilla-Julie Skov Hansen, 29, har åbnet sin egen virksomhed, i hvilken hun udfører digital markedsføring for detailforretninger. Desuden løser hun forskellige grafiske opgaver. Privatfoto
Den digitale verden er kommet for at blive, mener Camilla-Julie Skov Hansen, der har oprettet firmaet Cvisuals.

Randers: - Den digitale verden er kommet for at blive.

Det er Camilla-Julie Skov Hansen, 29, sikker på. Og derfor har hun specialiseret sig i den form for markedsføring, der foregår elektronisk. På nettet og via sociale medier. Desuden udfører hun grafisk arbejde og hjælper virksomheder med at begå sig inden for nethandel. Det gør hun indenfor rammerne af Cvisuals, der er hendes eget firma, oprettet til formålet. Det åbnede tidligere i år med baggrund i Camilla-Julie Skov Hansens ønske om selv at kunne styre sin tid i stedet for at arbejde fra klokken 8 til 16.

- Jeg vil gerne skabe min egen hverdag. Jeg er godt klar over, at jeg tager en risiko, hvis det her ikke lykkes. Men nogle gange skal man tage en chance, pointerer Camilla-Julie Skov Hansen, der føler, at hun er kommet godt i gang i firmaet.

- Det er en fantastisk måde at arbejde på, understreger hun med baggrund i erfaringen fra en toårig periode, hvor hun arbejdede som marketing manager for en webshop:

- Jeg har aldrig arbejdet så meget som i den periode. Men jeg arbejdede hjemmefra og kunne arbejde, når jeg ville. Jeg havde friheden til at gå ned og spise brunch med mine veninder. Til gengæld kunne jeg arbejde om aftenen eller i weekenden, fortæller Camilla-Julie Skov Hansen.

Nu arbejder hun bl.a. for Taste i Brødregade, for Cityforeningen, Arena Randers, Gøje sækkestole, Sorelle Jewellery m.fl. Således er hun kommet godt i gang, men har også plads til flere kunder i sin virksomhed.

Camilla-Julie Skov Hansen er kontoruddannet hos Nybolig Bjørn & Ankersen og har arbejdet i firmaet som marketing manager. Det var her, interessen for de elektroniske medier opstod. Senere flyttede hun til København - for bare et halvt år senere at vende hjem til Randers.

- Jeg vil gerne min by, understreger hun.

- Jeg vil langt hellere tale den op og gøre noget for at højne standarden i byen i stedet for bare at sidde og og brokke mig med armene over kors.

I dag bor hun i det nye byggeri bag Søren Møllers Gades Skole, og lejligheden i Vognmandsgade er således også hendes arbejdsplads. Vigtigste arbejdsredskab er den bærbare computer.

- Og dermed er der jo også fleksibilitet i arbejdet. Jeg kan f.eks. tage computeren med i toget og sidde og arbejde undervejs, påpeger Camilla-Julie Skov Hansen.

I første omgang er hun alene i virksomheden, men på længere sigt håber hun, at der bliver basis for måske at beskæftige en praktikant eller en medarbejder. Det administrative arbejde i forbindelse med at drive virksomhed - regnskab, momsindberetninger og skatteforhold - køber hun sig til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Selvfølgelig skal de møde til tiden, men...

En del af børn og unges opdragelse er at lære at møde til aftalt tid. Det handler ikke kun om skolen, men også når man laver aftaler med andre. Vi skal kunne stole på hinanden. Derfor skal unge lære at møde til tiden. Også når de er nået i gymnasiet. At de ikke altid gør det, er en kendt sag. Men der kan være gode forklaringer på, at en elev ikke er til stede, når klokken ringer ind til en times undervisning. Ved dagens begyndelse kan bus eller tog være forsinket, og hvis eleven er taget hjemmefra i passende tid til at nå frem til første time, har det ingen mening, at han eller hun skal have fravær for for sent fremmøde, hvis forklaringen ligger i, at den offentlige transport ikke fungerer som lovet. Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) kommer eleverne i møde, når hun har besluttet at afskaffe den bekendtgørelse om fravær, som den tidligere regering indførte i oktober sidste år. Hun vil lade landets gymnasier og deres lærere vurdere, hvornår en elev skal noteres for fravær. Hun mener, at lærerne fuldt ud er i stand til at vurdere, hvornår der er tale om en elev, som kommer for sent sammen med 300 andre, fordi busserne er forsinkede, og hvornår det handler om elev, der er sløv i optrækket. For de findes også. Der er sikkert også dem, der regner på, om de kan holde sig inden for grænsen for advarsler og lignende og tager sig en ekstra fridag på den konto. For slet ikke at tale om dem, der kan finde på at gå hjem før skoledagen slutter eller dem, der ikke sørger for at være i klassen, når frikvarteret slutter. Her skal gymnasiet og lærerne selvfølgelig gribe ind. Sløvhed, slendrian og ligegyldighed skal ikke tolereres. Men den sunde fornuft skal råde, når en elev, der kommer for sent, har en forklaring, som lyder plausibel. Systemet med at notere fravær bør heller ikke afskaffes, for det giver skolen en mulighed for at gribe ind, hvis en elev har brug for støtte i det faglige eller på trivsel i skolen. Så skal der sættes ind på andre måder, og ikke alle elever er lige åbenmundede om deres eventuelle problemer.

Annonce