Annonce
AGF

Nyt AGF-initiativ skal styrke fællesskabet i en corona-tid

AGF har taget initiativ til en række nye arrangementer, der skal styrke fællesskabet omkring fodboldholdet. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
AGF har sat ti nye arrangementer i søen, der skal være med til at styrke fællesskabet i en tid, hvor kun ganske få kan komme på stadion.
Annonce

AARHUS: De seneste restriktioner i coronaepidemien har sat muligheden for flere fans på stadion på standby.

Derfor har AGF taget initiativ til en række nye tiltag, der skal styrke fællesskabet omkring Superligaholdet i Aarhus

- Vi savner vores fans og fællesskabet omkring AGF. Så mens vi venter på, at 2020 rinder ud, og det nye år forhåbentlig bringer håb om bedre tider, søsætter vi nu en række fællesskabende initiativer for vores fans, publikum og sponsorer. Vi har fået mange opfordringer fra vores fans om, at vi også gør noget her i efteråret - den opfordring følger vi nu. Så vi sammen - og på afstand - kan få det bedste ud af resten af året, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF, i en pressemeddelelse.


Vi har fået mange opfordringer fra vores fans om, at vi også gør noget her i efteråret - den opfordring følger vi nu. Så vi sammen - og på afstand - kan få det bedste ud af resten af året

Morten Lerke


"Ti i tyve" bliver det nye initiativ kaldt og består af en række arrangementer og events, der er spredt ud over årets sidste to måneder. Det drejer sig blandt andet om storskærms-arrangementer, når AGF spiller på udebane, rundvisninger for små grupper på Ceres Park, ligesom der vil blive lavet et sceneshow, hvor man kan opleve AGF på tæt hold.

AGF har taget et nyt initiativ i en corona-tid. Navnet er "Ti i Tyve" og indeholder 10 arrangementer, der skal dyrke fællesskabet omkring AGF i en tid, hvor man skal holde afstand. Foto: AGF

- Vi håber, at vi kan se vores fans, publikum og sponsorer ved et eller flere af disse initiativer, som over de kommende to måneder naturligvis alle afvikles under sundhedsmyndighedernes vejledninger og retningslinjer for korrekt samvær under Corona. For vi skal stadig passe på hinanden og respektere reglerne. Men derfor kan vi godt være sammen om AGF - på afstand, og det giver vi nu flere muligheder for resten af året, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kører letbanen, er den forsinket eller helt aflyst? Passagererne savner informationer på stationerne

Annonce