Annonce
Byudvikling

Nyt boligprojekt på vej: 'Journalisten' skal huse 319 ungdomsboliger

Journalisten bliver navnet på det nye projekt, hvor der opføres 319 nye ungdomsboliger. Visualisering: Sleth
JCN Bolig er i samarbejde med ejendomskoncernen Domis gået i gang med at opføre 319 nye boliger på grunden bag den gamle Journalisthøjskole på Olof Palmes Allé.

AARHUS: Et nyt projekt med ungdomsboliger i det nordlige Aarhus er i fuld gang. I samarbejde med ejendomskoncernen Domis, skal JCN Bolig opføre 319 nye ungdomsboliger med fællesarealer, parkeringskælder og tagterrasser på grunden, der er placeret bag den gamle Journalisthøjskoles hovedbygninger på Olof Palmes Allé.

Det nye byggeprojekt har på grund af sin beliggenhed fået navnet 'Journalisten' og forbindelsen til den tidligere skole bliver også holdt i hævd, da hovedbygningerne bliver bevaret og kommer til at fungere som områdets beboerhus og samlingssted med adgang til cafe, møderum, film- og konferencelokale og andre aktiviteter, der skal drives af FO-fonden.

Foruden Overtaci-museet, der siden omdannelsen af Psykiatrisk Hospital i Risskov gik i gang, har manglet permanente lokaler.

Annonce

Tillid er nøgleordet

JCN Bolig skriver i en meddelelse, at de har optimeret og regnet på projektet siden 2020 og har senest kunne præsentere et projekt, der nu skal føres ud i livet

-  Tillid er nøgleordet, når vi kommer med forslag til forbedringer og optimeringer, og man lytter til os. Sammen med Domis, Sleth og Ingeniør´ne har vi i et lille års tid arbejdet med Journalisten. Med hensyn til økonomi, har vi kørt med åbne kalkulationer og givet Domis fuld indsigt i vore beregninger - det har så vist, hvad vi kan, for at få projektet i den rigtige retning og gjort det muligt at ramme en ønsket “targetpris”, så projektet fungerer for alle parter, udtaler Salgs- og udviklingsdirektør, Lars Adamsen fra JCN Bolig.

Behovet for ungdomsboliger er stort i landets næststørste by, hvor der siden 2018 er blevet opført mere end 3000 nye boliger til studerende.

- I år har der ikke været brug for at opstille skurvognsboliger fra september til december, men der er fortsat et stort behov for ungdomsboliger, og det er vi med til at dække i JCN Bolig, siger salgs- og udviklingsdirektør, Lars Adamsen.

De kommende boliger bliver bygget bag den gamle Journalisthøjskole. Visualisering Sleth
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce