Annonce
Navne

Nyt byrådsmedlem i Aarhus for SF

Sander Jensen (SF), er vikar i Aarhus Byråd for Liv Gro Jensen frem til 31. januar 2021. Foto: Kristian Buus

NYT JOB: Det bliver den 49-årige Sander Jensen, der afløser Liv Gro Jensen i Aarhus Byråd indtil 31. januar 2021. Han indtræder i SF's byrådsgruppe og fortsætter på Liv Gro Jensens poster som udvalgsmedlem i Teknisk Udvalg og formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget.

- Jeg glæder mig vildt meget til byrådsarbejdet og til at kæmpe for klimaet, miljøet, familierne og de udsatte borgere. Det er et stort ansvar at få lov til at sætte retningen for Aarhus. Både for de store visioner og den helt konkrete politik, der gør en forskel for århusianernes hverdag, siger Sander Jensen.

Sander Jensen (SF), er vikar i Aarhus Byråd for Liv Gro Jensen frem til 31. januar 2021. Foto: Kristian Buus

Sander Jensen er ikke helt ukendt med århusiansk byrådspolitik. I små 20 år har han været politisk aktiv i Aarhus, og senest i april 2019 var han en måned i byrådet som afløser for Liv Gro Jensen.

Annonce


For mig har politikken altid været det vigtigste. Vi skal passe på de mennesker og den natur, som er på denne fantastiske planet.

Sander Jensen


Sander Jensen har tidligere været medlem af Radikale Venstre, men skiftede til Alternativet i 2016. Dette parti forlod han dog til fordel for SF før sommerferien, efter de mange interne konflikter i Alternativet.

- For mig har politikken altid været det vigtigste. Vi skal passe på de mennesker og den natur, som er på denne fantastiske planet. SF har i dag simpelthen den bedste politik på klima, natur, familie og det sociale område, siger Sander Jensen.

Sander Jensen bor sammen med sin kæreste, deres søn og to bonuspiger på Trøjborg i Aarhus. Han er selvstændig og arbejder med administration og kommunikation og driver et kontorfællesskab i Mejlgade. Han er oprindeligt uddannet kontorassistent og er autodidakt journalist.

SF i Aarhus har i dag fire mandater: udover Sander Jensen er det rådmand Thomas Medom, Jan Ravn Christensen og Mette Bjerre.

Liv Gro Jensens orlov blev formelt vedtaget ved byrådsmødet onsdag 26. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny direktør for Kattegatcentret

AGF

AGF-direktør får karantæne og bøde på 20.000 kr: 'Gav hånd med knyttet næve med hård kraft'

Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Østjylland

Tvangsnedlukning truer: Sogn nærmer sig den kritiske grænse

Annonce