Annonce
Østjylland

Nyt campus ved gymnasiet

<p>Skanderborg - Odder, center for uddannelseSkanderborg - Odder, center for uddannelse</p>

Fra august 2016 vil Skanderborg-Odder Center for Uddannelse have til huse ved siden af Odder Gymnasium i en campus. Det fortæller Rikke Christoffersen, der er direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse.

»Vi flytter fra vores nuværende lokaler på Skovdalsvej og til området ved siden af Odder Gymnasium, hvor man vil kunne tage en HF eller EUX Business uddannelse,« siger hun og forklarer flytningen.

Annonce

»Med kun to uddannelser er det svært at skabe et attraktivt miljø for vores studerende. Det er der langt bedre muligheder for med en beliggenhed ved Odder Gymnasium, lige som der vil være en række andre fordele for os ved at kunne arbejde sammen med gymnasiet,« lyder det fra Rikke Christoffersen.

I første omgang rykker Skanderborg-Odder Center for Uddannelse ind i nogle pavillioner ved siden af gymnasiet. Planen er, at der i løbet af tre år skal opføres en permanent bebyggelse.

»Det bliver et stort løft for os, og jeg tror, at vi bliver mere attraktive for vores målgruppe, siger Rikke Christoffersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce