Annonce
Østjylland

Nyt campus ved gymnasiet

<p>Skanderborg - Odder, center for uddannelseSkanderborg - Odder, center for uddannelse</p>

Fra august 2016 vil Skanderborg-Odder Center for Uddannelse have til huse ved siden af Odder Gymnasium i en campus. Det fortæller Rikke Christoffersen, der er direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse.

»Vi flytter fra vores nuværende lokaler på Skovdalsvej og til området ved siden af Odder Gymnasium, hvor man vil kunne tage en HF eller EUX Business uddannelse,« siger hun og forklarer flytningen.

Annonce

»Med kun to uddannelser er det svært at skabe et attraktivt miljø for vores studerende. Det er der langt bedre muligheder for med en beliggenhed ved Odder Gymnasium, lige som der vil være en række andre fordele for os ved at kunne arbejde sammen med gymnasiet,« lyder det fra Rikke Christoffersen.

I første omgang rykker Skanderborg-Odder Center for Uddannelse ind i nogle pavillioner ved siden af gymnasiet. Planen er, at der i løbet af tre år skal opføres en permanent bebyggelse.

»Det bliver et stort løft for os, og jeg tror, at vi bliver mere attraktive for vores målgruppe, siger Rikke Christoffersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling For abonnenter

Byrådsmedlem er bekymret for kulturarven: Stigende antal bevaringsværdige ejendomme rives ned

Annonce