Annonce
112

Nyt cirkus-indbrud: Unge forsøgte at stjæle lastbiler

En flok store drenge var natten til skærtorsdag inde i to lastbiler og forsøgte - uden held - at stjæle dem. Foto: Cirkus Arena

AARHUS: Som om tyveriet af seks motorcykler fra Cirkus Arena natten til tirsdag ikke var nok forsøgte en gruppe store drenge natten til skærtorsdag at stjæle fra Cirkus Arena, der ligger med sit store cirkustelt på Tangkrogen.

Klokken 03.05 blev en medarbejder vækket af et dyt fra en lastbil.

- Det viste sig at være fordi en gruppe på cirka 10 store drenge var ved at stjæle to lastbiler, og ved en fejl var kommet til at trykket på hornet. Den ene lastbil var allerede startet, fortæller Kristoffer Ditlevsen, pressechef i Cirkus Arena.

Medarbejderen løb ud og nåede at få fat i en af de unge, som bar en grå hættetrøje, men han slap fri og løb væk med de andre.

De unge beskrives som store drenge med hættetrøje og de efterlod sig 10 stjålne cykler på cirkuspladsen og en rystet cirkuslejr.

- Vi har aldrig oplevet noget lignende, hverken her i Aarhus eller andre steder i landet, siger Kristoffer Ditlevsen.

Annonce
Cirkus Arenas ligger hele påsken i Tangkrogen, og fik først stjålet seks motorcykler. Derefter havde de indbrud i to lastbiler. Man har aldrtig oplevet noget lignende. Foto: Cirkus Arena

Vagter på hele natten

Men nu skal det også være slut. Fra nu af har cirkus'et vagter på døgnet rundt.

- Vi gider ikke mere. Så nu sætter vi flere vagter på non stop om natten, fortæller pressechefen.

Cirkus Arena har oplevet en stor opbakning fra publikum og århusianerne efter det første tyveri.

- Rigtigt mange har tippet os, at de har set motorcyklerne og har sendt os billeder og beskeder. Og mange spørger, når de bestiller billetter, om motorcyklerne er med. Det er de. For selv om de stjålne motorcykler er udgået som model viste det sig helt usædvanligt, at det eneste sted i hele Europa, der har den model stående endnu, var et lager i Horsens. Og dem har vi lånt af, så motorcykelnummeret kan gennemføres, fortæller Kristoffer Ditlevsen.

Cirkus Arena anmeldte straks tyveriforsøget til Østjyllands Politi, der hurtigt rykkede ud med en hundepatrulje. Ifølge vagthavende ved politiet havde de unge forsøgt at rykke i flere døre for at se om de kunne komme ind.

- Der var fire unge inde i lastbilerne, bekræfter Jens Rønberg, vagthavende ved politiet, som trods den hurtige udrykning ikke fangede nogen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce