Annonce
AGF

Nyt coronatilfælde i AGF: To forsvarsspillere har været isoleret

Kevin Diks' kæreste har covid-19 hvorfor forsvarsspilleren ikke er begyndt træningen med sine holdkammrater. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
AGFs trup er mandag taget på træningslejr til Skagen i en lille håndfuld dage inden årets første træningskamp på fredag.
Annonce

FODBOLD: Som resten af verden har AGFs Superligahold også haft svært ved at snige sig udenom coronapandemien.

Klubben offentliggjorde anden juledag fire smittede spillere. De var ifølge avisens oplysninger blevet smittet efter afslutningsmiddagen efter AaB-kampen 20. december. Desuden blev et stabsmedlem også smittet.

De fire spillere var Patrick Olsen, Søren Tengstedt, Mathias Jørgensen og Daniel Gadegaard. Og nu meddeler AGF, at også Frederik Tingager modtog et positivt svar på en coronatest i dagene efter jul.

I forbindelse med at avisen første gang skrev om coronaudbruddet i klubben har flere læsere henvendt sig med spørgsmål om hvorvidt AGF har overholdt Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det understreger klubbens direktør Jacob Nielsen, at de har.

- Efter hver kamp spiser spillerne sammen, og det gjorde de også efter AaB-kampen. Det var en spisning efter kampen hvor spillerne tog afsked med hinanden. Hvis vi kunne, ville vi have inviteret mange flere end dem, vi gjorde. Før covid-19 var spillerfruer, bestyrelsen og så videre inviteret med til sådan en omgang.

Så I har overholdt de protokoller, I skal overholde?

- Ja. Det er ikke anderledes end at medarbejderne sidder og spiser sammen nede i caféen, siger Jacob Nielsen.

Annonce

Diks isoleret

Med de fem tilfælde ved juletid er AGF-truppen oppe på seks spillere i truppen, der har været testet positive for covid-19. Målmand Kasper T. Kristensen blev i oktober ramt af virusset.

Desuden har den hollandske back Kevin Diks været påvirket af corona dog uden selv at være smittet. Men da hans kæreste er testet positiv har han været isoleret i en uge.

Derfor støder han først til resten af AGF-truppen tirsdag. Mandag tog resten af holdet til Skagen på en mindre træningslejr inden årets første træningskamp, på fredag i Aarhus mod 1. divisionsholdet Viborg FF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Fortvivlede pårørende kan ikke få svar: Hvor mange er døde af corona-relateret sygdom på smitteramt plejehjem?

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Sport

Sejr over spansk storhold var ikke nok: Bakken Bears er ude af Champions League

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem

Annonce