Annonce
Navne

Nyt formandskab i Jysk Børneforsorg/Fredehjem

Annonce

NAVNE: Efter kampvalg til hovedbestyrelsen sætter Jens Maibom Pedersen og Lene Tanggaard sig i spidsen for foreningen som hhv. formand og næstformand i Jysk Børneforsorg/Fredehjem.

Generalforsamlingen skulle have fundet sted i juni, men grundet Covid-19 blev den udskudt til 8. september. Her var der kampvalg om de fem ledige pladser i hovedbestyrelsen. Samtidig skulle der findes en ny formand, da den afgående formand, Jette Hansen, på forhånd havde besluttet at give faklen videre for at skabe plads til nye, yngre kræfter, ligesom dengang hun selv blev valgt ind i 1978, fortæller foreningen i en pressemeddelelse.

Efter generalforsamlingen blev der sagt en stor tak til Jette Hansens store og trofaste arbejde gennem 42 år, heraf mere end 25 år på formandsposten.


Som du selv kunne have sagt, Jette: Man dør ikke af at miste synet. Man dør af ikke at blive set.

Jens Maibom Pedersen, ny formand for Jysk Børneforsorg, til den afgående formand


Den nye formand priste Jette Hansens evne til at se hver enkelt person, hun møder på sin vej:

- Som du selv kunne have sagt, Jette: Man dør ikke af at miste synet. Man dør af ikke at blive set”.

Annonce

Tæt parløb i det nye formandskab

Det er et nyt formandskab med masser af erfaring, der træder til. Den nye formand, Jens Maibom Pedersen, er til daglig forstander på Diakonhøjskolen i Aarhus, og næstformanden Lene Tanggaard er rektor på designskolen.

Den nye formand for Jysk Børneforsorg/Fredehjem er Jens Maibom Pedersen, deer til daglig er forstander på Diakonhøjskolen i Aarhus. Pressefoto


Jens Maibom Pedersen er uddannet teolog og bestrider i forvejen en lang række poster som formand og bestyrelsesmedlem i flere andre foreninger. Lene Tanggaard er uddannet psykolog og ph.d. og er stadig tilknyttet Aalborg Universitet som professor i psykologi og er også medlem af en række forskellige bestyrelser.

Lene Tangaard, ny næstformand i Jysk Børneforsorg/Fredehjm, er rektor på designskolen i Kolding og tilknyttet Aalborg Universitet, Humanistisk Fakultet, som professor i psykologi. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset.

I fællesskab vil de etablere et tæt parløb, hvor de sammen fortsætter det gode arbejde i Jysk Børneforsorg/Fredehjem til glæde for sårbare børn, unge og familier.

- Vi vil gerne være med til at se børn og unge, hvis liv ikke bare er en selvfølge. Det er dét foreningen er sat i verden for – at se mennesker, fordrer et genreflekteret menneskesyn, og det har vi i Jysk Børneforsorg/Fredehjem, siger Jens Maibom Pedersen.

Jysk Børneforsorg/Fredehjem er en non-profit forening, som arbejder for at sikre gode levevilkår for udsatte og sårbare børn, unge og familier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce