Annonce
Livsstil

Nyt gadekøkken på madmarked: Thailandsk bod vil forkæle kunderne

Anton Andersen byder på mad fra det thailandske gadekøkken i sin nye bod. Foto: Aarhus Central Food Market

Aarhus Central Food Market har fået ny bod, Khop Khun, der byder på autentisk, thailandsk gadekøkken.

AARHUS: Boden Khop Khun rullede fredag for første gang gitteret op på Aarhus Central Food Market med en kombination af danske råvarer fra ejerens hjemstavn og opskrifter fra det autentiske, thailandske gadekøkken.

Ønsket med boden er at sige tak til råvarerne ved at behandle dem med respekt og få det bedste ud af dem, lyder det.

- Jeg bruger råvarer af allerhøjeste kvalitet, og mange af råvarerne kommer fra den økologiske Birkemosegård, hvor jeg er vokset op. I boden vil jeg blandt andet forkæle århusianerne med min version af den klassiske Som Tam, der er en salat med saltede peanuts, spicy chili og smagfuld thai fish sauce, fortæller bodens ejer, Anton Andersen, i en pressemeddelelse.

Med en thailandsk mor og en dansk far, har Anton Andersen både spist og lavet thailandsk mad, siden han var barn. Derfor har han også udviklet opskrifterne til boden i samarbejde med sin mor, der driver Birkemosegård sammen med Anton Andersens far.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus

Endnu en vej lukket af regnen: Vandet står højt på Nymarksvej

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce