Annonce
Navne

Nyt hverv: En Nanna Kalinka til en Rosa

Nanna Kalinka Bjerke er valgt som ny formand for Dansk Rocksamråd, Rosa, der holder til i Aarhus. Foto: Rosa
Annonce

Nanna Kalinka Bjerke er valgt som ny formand for Dansk Rocksamråd, Rosa, der holder til i Aarhus. Hun afløser Claus Visby i formandsstolen, mens Marie Højlund fortsætter som næstformand.

Rosas bestyrelse består herefter af: Kommunikationsrådgiver og forfatter Nanna Kalinka Bjerke, docent, komponist og musiker Marie Højlund, konsulent Mikael Højris, studenterhusleder og musiker Anja Følleslev, musiker og komponist Marianne van Toornburg, spillestedsleder Lars Sloth samt DR-tilrettelægger og -vært Carsten Ortmann.

Den selvejende institution, Rosa - Dansk Rock Samråd, er stiftet i 1981 og har til formål at styrke udviklingen af dansk rock- og popmusik samt beslægtede genrer. Dette sker både gennem rådgivende arbejde for musikere og beslutningstagere, international turnéstøtte, projektstøtte – og gennem adskillige igangsættende og vidt forskellige initiativer. Blandt meget andet har Rosa gennem 25 år produceret Spot festival, Nordens største koncertevent for nyere nordisk musik og det årlige samlingssted for nordisk og international musikbranche. Fra og med 2021 overtager Spots bestyrelse og ledelse dog ansvaret for produktionen, men i et fortsat samarbejde med Rosa og MXD.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fire elever ramt af corona: Var netop kommet hjem fra studietur til Polen

Annonce