Annonce
Navne

Nyt hverv: Hans Skou træder i front for Naturhistorisk Museum

Hans Skou tiltræder som ny bestyrelsesformand for Naturhistorisk Museum i Aarhus. Her er han fotograferet ude i naturen, ved indvielsen af en ny adventuresti for fem år siden. Foto: Axel Schütt
Annonce

Hans Skou, byrådsmedlem for Venstre og seniorinvesteringsrådgiver i Nordea, tiltræder som bestyrelsesformand for Naturhistorisk Museum i Aarhus. Han afløser tidligere regionrådsformand Bent Hansen, der af tids- og arbejdsmæssige årsager har valgt at træde tilbage fra posten. En enig bestyrelse har valgt Hans Skou på baggrund af en indstilling fra Erhverv Aarhus.

Hans Skou har, foruden sit arbejde i Aarhus Byråd igennem mere end ti år, herunder i bl.a. kulturudvalget og sundheds- og omsorgsudvalget, også siddet i bestyrelsen for Aros og været en af de drivende kræfter bag Aarhus Internationale Sejlsportscenter på Aarhus Ø.

Han er 58 år og født og opvokset i Sønderjylland, inden han i 1979 flyttede til Aarhus, hvor han sammen med sin hustru i dag bor i Højbjerg. Parrets to sønner læser begge i byen.

Hans Skou udtrykker i en pressemeddelelse sin glæde over nu at skulle arbejde med en ambitiøs og langsigtet vision - at flytte Naturhistorisk Museum fra sin nuværende placering i Universitetsparken til Aarhus Ø som byens nye Nature and Science Museum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Se politiet i vanvittig jagt gennem Aarhus: Motorcyklist blæste på fartgrænserne, kørte over for rødt og på fortov og cykelstier

Annonce