Annonce
Navne

Nyt job: Anja Smedstrup Christensen

Anja Smedstrup Christensen er ansat som ph.d.-stipendiat i faget Gammel Testamente på Menighedsfakultetet i Aarhus. Foto: Menighedsfakultetet

Anja Smedstrup Christensen er ansat som ph.d.-stipendiat i faget Gammel Testamente på Menighedsfakultetet i Aarhus. Ansættelsen er fireårig og på 75 procent.

Anja Smedstrup Christensen er uddannet cand.theol. fra Aarhus Universitet i 2011. Hun har i flere omgange undervist på Menighedsfakultetet som gæstelærer i kortere undervisningsforløb. Hun har sin faglige interesse i Det Gamle Testamente og vil i sin ph.d.-afhandling fokusere på et blandt teologer omdiskuteret forhold, nemlig betydningen og funktionen af blod og blodritualer i Det Gamle Testamente.

Anja Smedstrup Christensen er 43 år, gift og har to børn med Claus, som driver en vinhandel i Aarhus C. Familien er tilknyttet Sct. Pauls Kirke i Aarhus.

Menighedsfakultetet er en privat uddannelsesinstitution i Aarhus, som på folkekirkens grundlag ønsker at bidrage til at uddanne engagerede præster og medarbejdere i kirkelige organisationer samt international mission.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce