Annonce
Navne

Nyt job: Djurslands Bank rokerer

Peter Møller, områdedirektør i Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank
Annonce

NYT JOB: I forbindelse med en intern ændring af organisationen er der sket følgende udnævnelser i Djurslands Bank:

Områdedirektør Peter Møller, Vivild, har fået udvidet sit ansvarsområde, så han ud over sit ansvarsområde for Randers/ Djursland nu også har det overordnede ansvar for ledelsen af Grenaa-området. Peter Møller vil således fremover være områdedirektør for privatkundeafdelingerne i Randers, Auning, Ebeltoft, Kolind, Ryomgård, Rønde og Grenaa. Han står ligeledes i spidsen for de to erhvervsafdelinger i henholdsvis Randers og Grenaa.

Han bor i Vivild og har en stor interesse for fodbold, ligesom han spiller meget golf. Han har været ansat i Djurslands Bank siden 1998 - først som afdelingsdirektør i Auning og fra 2018 som områdedirektør. Han har stået i spidsen for bankens åbning og etablering i Randers.

Ronnie Kristensen, erhvervschef i Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank

Erhvervschef Ronnie Kristensen, Randers, er blevet udnævnt til erhvervschef for både erhvervsafdelingen i Grenaa og for Randers/ Djursland. Som erhvervschef for Grenaa Erhverv og Djursland Erhverv skal han varetage den daglige ledelse af 13 medarbejdere og stå i spidsen for videreudvikling af erhvervsrådgivningen.

Ronnie Kristensen har været ansat i Djurslands Bank i Randers siden august 2018 og har således været med til at bygge bankens nyeste afdeling op. Han bor i Randers med sin familie og bruger en stor del af sin fritid som fodboldtræner for Helsted Fremads U14 piger.

Anders Tækker Rasmussen, landbrugschef i Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank

Anders Tækker Rasmussen, Vivild, tidligere erhvervskundechef, er udnævnt til landbrugschef. Han får hovedansvaret for rådgivning af bankens landbrugskunder og skal samtidig være bindeleddet til bankens samarbejdspartnere på landbrugsområdet. Han har med sin mangeårige erfaring oparbejdet solide kompetencer med rådgivning af driftsvirksomheder indenfor landbruget.

Anders Tækker Rasmussen har været ansat i Djurslands Bank siden 2008 og havde før det 10 års erfaring fra en landsbrugsafdeling i et andet pengeinstitut. Han er selv uddannet landmand og landbrugstekniker og er også født og opvokset på et kvæglandbrug. Bopælen er i Vivild, hvor han bor sammen med sin hustru og parrets tre døtre. Fritiden bruges med familien, som håndboldtræner, lidt hyggefodbold med de lokale og bestyrelsesarbejde på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole. Han er herudover medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Djurslands Bank.

Annonce
Annonce
Debat

Hvor er logikken, Bundsgaard?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Festugens fremtid er uvis: Flere arrangører afventer mandagens svar

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Annonce