Annonce
Navne

Nyt job: Fra en direktør til en anden

Jakob Pedersen Kokfelt overtager posten som administrerende direktør for it-virksomheden Refurb A/S i Hornslet. Foto: Martin Gravgaard

Stifter og administrerende direktør Ulrik Hjul Andersen i it-virksomheden Refurb A/S, Hornslet, har efter 11 år på posten valgt at træde til side og gøre plads til et direktørskifte. Den nye administrerende direktør hentes internt i form af den nuværende forretningsdirektør Jakob Pedersen Kokfelt.

Refurb køber brugt it-udstyr fra både det offentlige og private virksomheder, renoverer og opgraderer det med det nyeste software, inden det sælges videre til både private forbrugere, virksomheder og det offentlige. Omkring 80 procent af den CO2-udledning, der er relateret til it-produkter, stammer fra selve produktionen af udstyret. Ved at opkøbe brugt it-udstyr, dataslette og sætte det i stand for at kunne sælge det igen som genbrugt it-udstyr er Refurb således med til at bekæmpe de millioner tons af CO2-udslip, som miljøet udsættes for.

Jakob Pedersen Kokfelt har været ansat i Refurb siden 2013. Han er uddannet cand.merc. med speciale i statistik. Før det en bachelor i "Business Administration and Sustainability". Jakob har indtil udnævnelsen til administrerende direktør haft ansvar for forretningsudvikling og drift.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Oversvømmelser fortsætter: Veje i det vestlige Aarhus lukket i 14 dage

Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce