Annonce
Navne

Nyt job: Jeppe Kiel Christensen

Jeppe Kiel Christensen tiltræder 1. august som forskningsleder i det nyetablerede Forskningscenter for Innovation og Entreprenørskab ved VIA University College i Aarhus N.

Jeppe Kiel Christensen tiltræder 1. august som forskningsleder i det nyetablerede Forskningscenter for Innovation og Entreprenørskab ved VIA University College i Aarhus N.

Han kommer fra en kombinationsstilling som ph.d.-stipendiat ved både læreruddannelsen i Aarhus og Aarhus Universitet. Som forskningsleder ved Forskningscenter for Innovation og Entreprenørskab tager han international erfaring med fra Columbia University og Rockefeller Foundation samt tætte koblinger til ngo-organisationer. Han sidder i bestyrelsen for organisationerne RCE-Denmark, Mundu og det europæiske projekt Brigde 47, der alle har særligt fokus på FN's verdensmål, herunder global og bæredygtig uddannelse.

Udover at fungere som forskningsleder med opgaver på tværs af Forskningscenter for Innovation og Entreprenørskab skal Jeppe Kiel Christensen bidrage til centrets forskningsarbejde inden for social innovation. Han vil også fortsat have fokus på sit hidtidige faglige forskningsfelt, der handler om community psykologi og fællesskabers betydning i en kompleks fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se listen og prisen: Kommunen har solgt 32 ejendomme siden 2007

Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Annonce