Annonce
Navne

Nyt job: Professor trækker tråde til fortiden - igennem grønlandsk is

Paul Knutz er ansat som professor i maringeologi på Geus i Aarhus - De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland. Privatfoto
Annonce

Paul Knutz er ansat som professor i maringeologi på Geus i Aarhus - De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland. I sin nye stilling skal han særligt undersøge geologien på havbunden i Grønland for at se, hvordan isen tidligere har fungeret, så man bedre kan forudsige, hvordan den fremover vil opføre sig - med tanke på den globale opvarmning.

Han holder tiltrædelsesforelæsning 23. januar 2020 i Universitetsparken, hvor alle er velkomne.

Paul Knutz medbringer bred faglig viden og solid erfaring med internationale forskningsprojekter. Han er uddannet geolog fra Aarhus Universitet og er sidenhen blevet ph.d. i geologi ved Cardiff University i Storbritannien. Han har knap 20 års erfaring inden for geologiens verden, hvor han siden 2006 har været ansat hos Geus, senest som seniorforsker i Afdeling for Geofysik.

Som ny professor i Afdeling for Maringeologi ved Geus i Aarhus er der flere opgaver, som Paul Knutz glæder sig til at løfte. Især opgaven med at undersøge fortidens klimahændelser og trække tråde til nutidens klimaforandringer, er noget, den maringeologiske ekspert kommer til at belyse grundigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: 'Journalisterne er bare mikrofonholdere. De stiller jo ingen kritiske spørgsmål.'

Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce