Annonce
Navne

Nyt job: To nye Børn og Unge-chefer i Aarhus

Karina Møller. Pressefoto

Skole- og kulturchef Karina Møller, Dragør Kommune, og Lisbeth Schmidt Andersen, Herning Kommune, er nye medlemmer af Børn og Unges chefteam i Aarhus.

Magistraten i Aarhus Kommune godkendte mandag de sidste to ansættelser til Børn og Unges chefteam, som dermed pr. 1. april er fuldtallig.

Ny chef med ansvar for netværket på fritidsområdet og distrikt Nord er Karina Møller, der er 56 år og i dag er skole- og kulturchef i Dragør Kommune. Hun har en fortid som skoleleder i København og Allerød og har udover at være læreruddannet en master i offentlig ledelse fra CBS samt diplom i ledelse fra Forvaltningshøjskolen.

Samtidig er Lisbeth Schmidt Andersen ansat som chef for netværket for specialpædagogik og specialtilbud samt for distrikt Sydvest. Ind til 1. april er hun centerleder for skoleområdet i Herning Kommune, herunder for specialområdet og et tæt samarbejde med PPR. Hun har desuden tidligere været skoleleder i Aarhus Kommune samt formand for Århus Skolelederforening.

Lisbeth Schmidt Andersen er 49 år, læreruddannet og tillige cand.pæd. i pædagogisk psykologi.

Pr. 1. februar tiltrådte Anne Merethe Løvmose som Børn og Unge-chef med ansvar for netværket for dagtilbud samt distrikt Syd, mens Stefan Møller Christiansen tiltrådte som ny netværkschef for skoler samt for distrikt Øst.

Pr. 14. marts tiltræder desuden Susanne Hammer-Jakobsen som Børn og Unge-chef for netværket for sårbare børn samt distrikt Vest.

Lisbeth Schmidt Andersen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Oversavede jagtgeværer og skarpladt revolver: Ny varetægtsfængsling i sagen

112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Annonce