Annonce
Aarhus

Nyt loppesupermarked åbner i Tilst: 300 stande med genbrug

Kirppu åbner dørene 28. november i Tilst. Foto: Kirppu
Butikken får 300 stande fyldt med genbrug fra Aarhus og omegn.
Annonce

AARHUS: Lørdag 28. november kan en ny butik åbne dørene i Tilst. Det er loppesupermarkedet Kirpuu, som åbner sin butik nummer 19 i en 800 kvadratmeter stor bygning på adressen Anelystparken 26.

Butikken får 300 stande fyldt med genbrug fra Aarhus og omegn.

-Danskernes bevidsthed om bæredygtighed vokser. Tidligere handlede genbrug kun om jagten på det gode fund til en god pris, men det gør det ikke længere. Vores kunder kommer ikke kun for de gode priser, de vil også gerne hjælpe klimaet og forbruge på en måde, der ikke belaster kloden yderligere, siger administrerende direktør Morten Bøjland.

Butikken i Tilst er den sjette som kæden har åbnet i det seneste år.

Konceptet hos loppesupermarkedet er, at man booker en stand, prismærker varerne og stiller dem op på standen. Herefter står Kirppus personale for resten af salget. Kunderne slipper på den måde for at svare på spørgsmål om varen og være til rådighed, som man ellers skal, når man for eksempel sælger sine brugte ting på et loppemarked.

- Hos Kirppu er det vores ambition at gøre det nemt at handle bæredygtigt. Genbrug appellerer faktisk til alle aldre, men mange studerende og unge, der skal til at etablere sig, kommer til os for at købe unikke ting, så de kan sætte deres eget præg på boligen. Samtidig er der mange familier, der sælger det tøj og legetøj, som børnene er vokset fra, fortæller direktør Morten Bøjland.


Hos Kirppu er det vores ambition at gøre det nemt at handle bæredygtigt. Genbrug appellerer faktisk til alle aldre, men mange studerende og unge, der skal til at etablere sig, kommer til os for at købe unikke ting, så de kan sætte deres eget præg på boligen.

Morten Bøjland
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce