Annonce
forside

Nyt modehus i Aarhus får ekstra meget plads

Drektør i Headstart Fashion Christian Chapelle er tilfreds med den hurtige udvikling, der har været i det nye modehus. Arkivfoto

Det er kun fem måneder siden det nye udviklingsmiljø for modebranchen Headstart Fashion House blev indviet. Og allerede nu skrues der op forambitionerne med en fordobling af modehuset areal.

Annonce

Modehus: begyndelsen af 2017 rykker modedesigner Alexandra Frankø ud af sit hjemmekontor og ind i de nye udvidede faciliteter i Mindet 4 i Headstart Fashion House. Det gør hun for at kunne fokusere mere på sit eget nye modebrand "Frankø Denmark".

I Headstart Fashion House får Alexandra Frankø, ud over en kontorplads, adgang til en lang række fordele. Det betyder bl.a. rådgivning fra Danmarks største brancheorganisation Dansk Mode & Textil, et relevant netværk og mulighed for en mentor.

- Som nystartet modevirksomhed er det uvurderligt at være en del af et stærkt netværk, og netop derfor valgte jeg at søge kontorplads i Headstart Fashion House. Her får jeg rig mulighed for at spare med andre nystartede og etablerede virksomheder. Derudover er min nye kontorplads placeret i flotte lokaler med en god central beliggenhed og jeg har samtidig fået et medlemskab af brancheorganisationen Dansk Mode & Textil. Med DM&T medlemskabet får jeg adgang til de helt samme ydelser som andre medlemmer, men da Headstart Fashion har tegnet én stor medlemskabsaftale for Headstart Fashion House får jeg adgang til ydelserne på meget fordelagtige vilkår, fortæller den unge modedesigner Alexandra Frankø.

I Headstart Fashion House kommer hun til at dele miljø og kontor med flere ligesindede modevirksomheder som eksempelvis Rodtnes Bags, Gudrun&Gudrun og Thorning/Astrup.

Headstart Fashion House

Headstart Fashion House er etableret af den Erhvervsdrivende Fond Headstart Fashion og skræddersyet efter virksomhedernes behov.Modehuset har siden åbningen 24. august 2016 udlejet alle kontorpladserne på 1. sal til otte modevirksomheder og en organisation inden for mode- og livstilbranchen. Pr. 16. januar har fonden overtaget yderligere plads i samme bygning, så der kan blive plads til flere virksomheder.

Målet er, at Headstart Fashion skal gøre Region Midtjylland til Danmarks nye kraftcenter for mode og skal samtidig være et knudepunkt, der binder modebranchen i regionen sammen og skaber relationer til resten af landet og udlandet.

70 modemennesker fra Aarhus skal høre en lokal pelsdyravler og en butnmager fortælle om deres arbejde med dyr og pels og hvordan det kan bruges i moden.
Annonce

Fremtidens modehus

Et modehus er traditionelt set en modeskabers forretning, der rummer både design, indkøb, tilskæring, syning, tilpasning, modelfremvisning samt salg. Headstart Fashion House er inspireret af det traditionelle modehus. I fremtidens modehus vil der derfor også være mulighed for at designe og konstruere på modehusets etager. Derudover vil det være muligt at udstille og booke lokale til salgsmøder.

- Jeg er stolt af, at vi på kort tid har skabt et fundament hvor modevirksomheder og modeiværksættere kan udvikle sig. Med en plads i Headstart Fashion House får man som virksomhed adgang til et unikt netværk og konkrete værktøjer, som kan bidrage til at modevirksomhederne udvikler sig yderligere, siger direktør i Headstart Fashion ChristianChapelle.

pcb

Kommunenes støtte til den århusianske modbranche: Headstart Fashion åbner et nyt sted på havnen for kommende talenter. En slags arbejdsfællesskab. Det første af sin slags i landet.
Otte mode firmaer viser design frem for lokal og international presse på Aarhus Teater. Arrangeret af Headstart Fashion.
Otte mode firmaer viser design frem for lokal og international presse på Aarhus Teater. Arrangeret af Headstart Fashion.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Aarhus Kommunes kriseledelse er samlet for at drøfte alarmerende corona-udvikling

Aarhus

Flaminco og fiskebanko under samme tag

Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Annonce