Annonce
Aarhus

Nyt motionsløb i Kongelunden får debut i næste uge

Løb i Kongelunden skal være en tilbagevendende begivenhed i Aarhus. Arrangørerne har lavet en række initiativer for at leve op til myndighedernes retningslinjer.
Annonce

AARHUS: Corona har spændt ben for det ene motionsløb efter det andet, men i næste uge ser det endelig ud til, at det lykkes at få et løb gennemført.

Første udgave af "Løb i Kongelunden" er blevet godkendt af myndighederne og bliver sat i gang 22. september klokken 17.30, hvor den første gruppe løbere bliver sendt afsted og bevæger sig ud på den fem kilometer lange rute, som bringer dem rundt til nogle af fremtrædende områder i Kongelunden.

En af årsagerne til, at dette løb kan blive en realitet er, at der arbejdes med forskellige to målområder på Ceres Park og Havreballe Skovvej, ligesom løberne bliver sendt forskudt afsted.

- På den måde vil der aldrig være mere end 80 løbere samtidigt, fortæller Ditte Sofie Søndergaard, der er projektmedarbejder ved Aarhus 1900 Atletik, som arrangerer løbet sammen med Kongelunden.

Der er i alt 480 løbenumre til motionsløbet, som bliver afviklet i seks grupper.

Mere information kan findes på Aarhus 1900s hjemmeside

Løb i Kongelunden er tænkt som en tilbagevendende begivenhed, der skal afvikles to gange om året. Næste udgave løbes i foråret 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Trods anbefalinger om det modsatte: Skole i Ry har sendt tre klasser på lejrtur

Annonce