Annonce
Kultur

Nyt tøjmarked under Kulbroen

Det populære københavnske vintagetøjmarked Veras Market skifter Bispeengbuen ud med Kulbroen i Aarhus fire søndage hen over sensommeren. Pressefoto: Veras Market

Det populære vintage-marked Veras kommer til Aarhus med fire markedsdage i sensommeren. Veras findes i forvejen i København og Odense.

Annonce

AARHUS: Det københavnske vintagetøj-koncept Veras Market skifter til august broen Bispeengbuen i København ud med Kulbroen i Aarhus.

- Det har længe været et kæmpe ønske at få Veras til Aarhus. Området ved Kulbroen har de perfekte rammer til at showcase århusianernes garderober i et cool, lokalt univers med højt til loftet. Her håber jeg, at stadeholdere og besøgende sammen er med til at udvikle markedet, så det i høj grad bliver deres eget. Vi har et ønske om at få danskerne væk fra køb-og-smid-ud-kulturen, og turde noget mere tøjmæssigt, og jeg overbevist om, at århusianerne er et perfekt match for Veras, udtaler stifter Rebecca Vera i en pressemeddelelse.

Det er 3. sæson markederne finder sted i København, hvor det på søndage tiltrækker op til 70 standholdere og 3000 besøgende.

Veras er et bæredygtigt og cirkulært tøjkoncept, der startede som et loppemarked på Papirøen i København i 2015. I dag har Veras to fysiske vintage- og tøjbytte butikker i København og Odense, markeder i begge byer, en online genbrugswebshop og et digitalt magasin.

Det koster 5 kroner i vekselgebyr pr. del at veksle sit tøj til point, som man kan købe nyt for i Veras bod på markedet eller online på verasvintage.dk. Prisen på en stand er 350 kroner. Standholdere kan leje tøjstativer, bøjler og borde af Veras.

Veras Market ved Kulbroen finder foreløbigt sted fire gange henover sensommeren: 26. august, 9. september, 23. september og 7. oktober, men planen er at holde faste markeder i Aarhus fremover.

- Vi er vildt spændte på at byde et friskt og stemningsfyldt koncept som Veras Market velkommen til Aarhus. Vi er beærede over, at de vil lege med ved Kulbroen og i et kvarter under udvikling som Sydhavnen, siger general manager af Kulbroens Venner, Marc Sejr Eggen, i pressemeddelelsen.

Markedet i Aarhus kommer til at byde på 50 standholdere og Veras stand, hvor man kan købe håndplukkede vintagefund og bytte sit tøj til nyt.

Se mere om konceptet på verasvintage.dk/

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce