x
Annonce
Aarhus

Nyt træhus udbrændte: Ild opstod i affald

Tre boliger tog skade af branden mandag aften. Beboerne i de resterende boliger i husrækken slap med skrækken. Foto: Jens Thaysen

Et træhus udbrændte, mens to nabohuse blev skadet, da der mandag aften opstod brand i et træhus i Lisbjerg. Branden opstod i noget affald.

LISBJERG: Flammerne, der mandag aften åd et nybygget træhus på Elmehøjen i Lisbjerg, er opstået i en pose affald.

Det fortæller pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Janni Lundager.

- Ilden er muligvis opstået i forbindelse med rygning, men det kan man ikke endelig slå fast, siger Janni Lundager.

Affaldet stod i et skur ved et af husene.

Flammerne fra branden kunne ses på lang afstand. To huse fik store brandskader, mens et tredje blev røgskadet.

Alle beboere blev evakueret. En kvinde blev kørt til skadestuen til tjek for røgforgiftning, men ingen kom umiddelbart til skade.

Rækkehusene på Elmehøjen hedder Bakkehusene og er en afdeling af Boligforeningen Ringgården. De ligger på toppen af Lisbjerg Bakke på den vestlige side af Randersvej og er Ringgårdens nyeste afdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Vilhelmsborg Festspil er gået konkurs: - Det ville være uansvarligt at bruge penge på en ny opsætning

Læserbrev

Læserbrev: 278 pensionerede læger melder sig klar til kampen mod corona i Region Midtjylland

Mange af Danmarks pensionerede læger er klar til at sætte pensionisttilværelsen på pause for at tage en tørn i kampen mod coronavirus. I en helt ny rundspørge fra Foreningen af Pensionerede Læger og Lægeforeningen svarer 1.261 pensionerede læger, at de kan og vil stille op som en del af coronaberedskabet. Af dem svarer 278, at de er parat til at hjælpe sundhedsvæsenet og træde til i Region Midtjylland. Som formand for Lægeforeningen i Region Midtjylland er jeg stolt over det samfundssind, der bliver vist fra mine pensionerede lægekolleger. Vi er i en ekstraordinær situation, og derfor har sundhedsvæsenet hårdt brug for alle ekstra hænder og hoveder, som kan gøre en indsats. Når så mange pensionerede læger melder sig klar, er det ganske enkelt imponerende. Mogens Hüttel, der er formand for Foreningen af Pensionerede Læger, har forklaret det således til Ritzaus Bureau: ”Man er læge hele livet. Også når man er pensioneret. Det ligger dybt i os at ville gøre en forskel. Derfor har så mange pensionerede læger inklusive mig selv meldt sig klar. Når landet har brug for os, stiller vi op.” Alle håber naturligvis, at vores sundhedsvæsen ikke bliver så hårdt presset, at pensionerede læger og andre er nødt til ekstraordinært at træde til. Men meget tyder på, det bliver nødvendigt. Som fællestillidsrepræsentant på AUH for Yngre Læger er jeg i disse dage meget optaget af, at de yngste ikke skal stå for meget i front, hvis vi skulle få tilstande som Italien og Spanien. Her vil det være meget værdifuldt at have de pensionerede læger til at arbejde sammen med de yngre i andre afsnit til at sparre med. Jeg vil til slut sige, at det er en stor gestus, som må afføde stor respekt og en dybfølt tak, at så mange pensionerede læger er klar til at stille op kampen mod coronavirus i Region Midtjyllands sundhedsvæsen.

Aarhus

Aarhusforskere mod corona: - Vi er de første i verden til at afprøve lægemidlet på mennesker

Kultur

Aflyse, udskyde eller gennemføre? Samlet status på arrangementer som Northside og Aarhus City Halvmarathon

Annonce