Annonce
AGF

OB-profil taler med Randers og AGF

OB's Mathias Greve har sin klare styrke i det offensive spil. Vendinger, teknik og blik for spillet er i den skarpe afdeling. Og nu er Greve nået en alder, hvor han skal prøve at etablere sig som fast superliga-spiller. Her ses fynboen i aktion mod FC Midtjylland i april sidste år. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
OB-midtbanespilleren, der ikke er med i flyet til træningslejren i Tyrkiet, forhandler med de to jyske Superliga-klubber, melder kilder til Sport Fyn. Kontrakten med OB løber frem til sommeren 2021.
Annonce

FODBOLD: OB's offensive midtbanespiller Mathias Greve er ikke rejst med flyet fra Hamburg til træningslejren i Tyrkiet her mandag middag, fordi han har fået lov til at forhandle med andre klubber.

Og Greve er allerede i gang med konkrete forhandlinger, og det handler om de to jyske rivaler Randers og AGF, erfarer Sport Fyn.

Greve, 24, har en kontrakt med OB frem til sommeren 2021, men da den egen-producerede spiller ikke har været i stand til at etablere sig i startopstillingen, giver det mening for begge parter, at han søger andre baner for at fremme karrieren, og samtidig får OB sluppet en lønpost i en periode, hvor der også kommer nye giraffer ind i stalden.

Mathias Greve har generelt været inde i truppen og har ofte været en stærk indskifter, fordi han med sin dynamiske og kreative stil er god til at skabe chancer for medspillerne, når der rykkes direkte mod straffesparksfeltet, og han tiltrækker sig modspillernes opmærksomhed. Derfor har Greve spillet en lang række kampe for OB - dog ofte som indskifter - og han er generelt værdsat af tilhængerne, som altid her set en energisk og offensivt målrettet Greve i aktion.

Annonce

Eftertragtede offensiv-folk

Og da offensivt orienterede spillere altid en eftertragtet vare, er det muligt, at enten AGF eller Randers slår til.

En anden mulighed ville være eksempelvis Vejle, der er favorit til oprykningen fra 1. division og generelt står for samme tekniske stil som Greve.

Der kan være tale om enten et salg fra OB til en af klubberne, eller en lejeaftale.

Både AGF og Randers kan spekulere i, at der er et stort marked for offensive spillere, så der på et tidspunkt kan blive tale om et videresalg af Greve - hvis han ellers slår endnu mere til i den videre karriere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-udbrud med uformindsket styrke: På 24 timer er yderligere 39 århusianere testet positive

Aarhus For abonnenter

Venstre om rundhåndet idrætsudspil: Det ligner et lille hold-kæft-bolche

Aarhus

Liveblog: Pressemøde, hotspots og flere smittede - få overblik over coronasituationen i Aarhus

AGF

Efter afsked med AGF: Jakob Ankersen vender hjem til Esbjerg

Aarhus For abonnenter

Frustrationer i Solbjerg: En pose penge alene løser ikke foreningsidrættens pladsproblemer

Annonce