Annonce
Sport

OB-træner troede ikke på point efter 2-0-scoring

Claus Fisker/Ritzau Scanpix
OB-træner Jakob Michelsen regnede med et OB-nederlag, da FC Nordsjælland scorede til 2-0 i 2-2-kampen.

OB-træner Jakob Michelsen havde afskrevet håbet om at få point ud af fredagens superligakamp i Odense mod FC Nordsjælland, da gæsterne scorede til 2-0 i det 87. minut.

Det siger Michelsen efter opgøret, som qua to sene OB-mål endte med 2-2 og en pointdeling.

- Da de scorede til 2-0, troede vi alle sammen, at det var slut, siger Jakob Michelsen, der selv havde en finger med i comebacket.

Angriberen Rasmus Festersen, som ikke har spillet superligafodbold siden 14. september 2018, blev lidt af en helt for OB, da han kun et halvandet minut efter sin indskiftning fik sat gang i comebacket med scoringen til 1-2.

- Vi lavede en sidste satsning ved at skifte Rasmus Festersen ind, og da han først fik scoret til 1-2, så troede vi på det, siger Michelsen.

Derefter fik Bashkim Kadrii sikret det ene point til OB i allersidste minut, da han sikkert sendte et straffespark i mål.

- Det var en rigtig vigtig udligning i forhold til afstanden til Nordsjælland.

- Vi glæder os over det ene point, selv om vi selvfølgelig gerne ville have haft tre, siger Michelsen.

Straffesparkshelten Bashkim Kadrii er glad for, at det lykkedes at forblive fem point foran FC Nordsjælland i tabellen.

- Vi holder FC Nordsjælland på afstand, så det betyder vanvittigt meget, at det blev til ét point i stedet for nul.

- Hvis vi vinder over Esbjerg på tirsdag, så ser det godt ud i bronzekampen, siger Kadrii.

Hvis det skulle ende med bronze til OB, så vil det sene point ifølge Kadrii ikke isoleret set have haft den store betydning.

- Man vinder medaljer ved at præstere over en hel sæson - ikke ved at hente en sen uafgjort mod Nordsjælland, siger han.

Endnu et bronzeopgør venter OB, når holdet tirsdag gæster Esbjerg, der ligger nummer tre med et point ned til fynboerne.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hellere nedrivning end alibi-bevaring: Randersvej-eksemplet er komisk

Se nu den stakkels ensomme røde murermestervilla på Kalmargade ved Randersvej. Alene tilbage på en kæmpe byggegrund står den bevaringsværdige villa fra 1933 og vidner om et spøjst forløb fyldt med kompromiser. Hærget, brændt, grafittiovermalet. Fire andre bevaringsværdige bygninger på samme byggegrund måtte lade livet, så omdannelsen af området kunne gå i gang og 171 nye lejligheder og 15 rækkehuse snart kan begynde at vokse op af jorden. Men DEN villa skulle blive, så man ikke fra kommunen gav en bygherre grønt lys til uden videre at fjerne fem boliger, som var udpeget som bevaringsværdige. Men var det nu også den rigtige beslutning? Ingen er i hvert fald særligt tilfredse med resultatet, der er spøjst og en smule fjollet, som formand for foreningen Bykultur Aarhus også tidligere har kaldt det. Den omtalte villa er nemlig bevaringsværdig i kraft af den kontekst, den var opført i. Men når hele konteksten forsvinder, og den i stedet bliver omringet af højt nybyggeri, så er bevaringen decideret komisk. Og nu skal den endda død og pine opføres igen, selvom en brand har spist hele 1. sal, loft og tag og den kommer til at fremstå ny og langt fra original.

Annonce