Annonce
Odder Håndbold

Odder dømt til nedrykning

Jacob Knudsen skal genforhandle sin kontrakt som cheftræner i Odder efter tirsdagens nedrykning. Foto: Morten Pape.
- Vi afventer en skrivelse fra DHF om sagen og går videre, hvis der er muligheder for det, siger Odders direktør Karsten Geertsen.

Odder: Det var en sort dag for Odder-håndbolden tirsdag, da Dansk Håndbold Forbund afsagde dommen om nedrykning til 2. division.

- Vi har aftalt med DHF, at vi modtager en skrivelse efter påske, og derefter tager vi stilling til, hvad vi vil foretage os. Vi er nummer et på listen til 1. division, hvis et hold trækker sig, siger Odders direktør Karsten Geertsen.

Odder er førstevalg, hvis et hold trækker sig eller går konkurs.

- Efter min mening kan man ikke spille i 1. division uden kontrakter. Det er der nogle hold, der gør i øjeblikket, også blandt oprykkerne. Det kan betyde, at en klub melder fra til 1. division, men det skal ikke vare alt for længe.

- Vi er tvunget til at reagere her og nu. Der er stor forskel på 1. og 2. division økonomisk, siger Karsten Geertsen.

Han vil ikke sige, at Odder dropper kontrakter i 2. division, men de nuværende kontrakter kontrakter skal genforhandles. Det gælder også for træner Jacob Knudsen. Det er et af hovedemnerne på Odders bestyrelsesmøde lige efter påske.

- Corona'en betyder, at der er nye tilstande i dansk håndbold. Vi må forvente, at pengene ikke sidder så løse hos sponsorerne i fremtiden, siger Karsten Geertsen.

Odders træner Jacob Knudsen:

- Jeg er meget ked af DHF's beslutning. Vi følte, at vi havde et godt program i de sidste tre kampe, og det er ikke fair, at vi ikke får lov til at spille disse kampe, så vi sportsligt kunne klare frisag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce