Annonce
Østjylland

Dialog med firmaer højner erhvervsklima

Dialogen mellem kommune og virksomheder har det godt i Odder. Arkivfoto
Arbejdet med at lave en ny erhvervsstrategi har givet mere dialog. DI har lavet sin årlige undersøgelse.

Odder: En del virksomheder kæmper med at finde nye medarbejdere, men alligevel er erhvervsklimaet i Odder Kommune ganske godt. Odder ligger blandt den femtedel af kommunerne, som har det bedst.

Det viser den årlige undersøgelse fra Dansk Industri (DI), som for tiende gang har bedt firmaer i 93 af landets kommuner om at være med i en stor undersøgelse. I forhold til sidste år er Odder dumpet to placeringer fra nummer 16 til nummer 18, men der er også lyspunkter.

I 2018-udgaven af undersøgelsen haltede kommunen i den kategori, der hedder dialog mellem politikere og embedsmænd. Det er der blevet rettet op på, og Odder får tredjepladsen i tilfredshed med dialogen med kommunens politikere.

Annonce

Dialog har været god

- Det er meget positivt, at Odder har et strategisk fokus på erhvervslivet. Virksomhederne kvitterer blandt andet for en rigtig god dialog med kommunen. I det forgange år har der været en god dialog om en ny erhvervsstrategi, som vi ser frem til bliver fulgt op af konkrete handlinger, der sikrer endnu bedre rammer for virksomhederne, siger Johannes Saugbjerg, formand for DI Horsens, i en pressemeddelelse.

Odder Kommune har netop vedtaget en ny erhvervsstrategi, og undervejs blev der lavet en erhvervsanalyse. Konsulentfirmaet Pluss Leadership stod for analysen, og undervejs blev kommunens virksomheder interviewet og spurgt.

Dansk Byggeri laver også en årlig analyse af erhvervs- og byggevenlighed. Den blev offentliggjort i juli, og Odder var placeret som nummer 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politiet beder om hjælp: Forsvundet kvinde er ikke er set siden 8. januar

Annonce