Annonce
Odder Håndbold

Odder er inde i en god periode

Jacob Knudsen var meget tilfreds med sit holds attitude i sejren over Skovbakken, Foto: Ole Nielsen.
- Vi har spillet fire gode kampe mod hold, der ligger bedre end os, sagde Odder-træner Jacob Knudsen.

Odder: Odders 1. divisionshold er inde i en god periode, og den toppede med en sejr på 30-28 over Skovbakken foran 293 tilskuere i Odder.

- Vi har spillet fire gode kampe mod Skive, Otterup, Sydhavsøerne og Skovbakken, der alle ligger over os, og vi har vundet to kampe og spillet lige op i de to andre kampe, sagde Odders træner Jacob Knudsen.

- Vi må erkende, at det bliver en kamp til sidste spilledag om at undgå nedrykning. Nr. 12, 13 og 14 rykker direkte ned. Nr. 10 og 11 skal ud og spille om nedrykning. Vi håber at kunne slutte på niendepladsen. Klubbens målsætning er en sjetteplads. Det er urealistisk at nå den, men der er teknisk set ingen forskel på at blive nummer seks og nummer ni.

- Siden efteråret har vi fået ændret meget på tingene. Der er kommet en ny attitude på holdet, og jeg er meget tilfreds med, som vi spiller i øjeblikket, sagde Jacob Knudsen.

Nichlas Hald var igen den store skytte, denne gang med 10 mål, men Frederik Damgaard blev kåret som bedste spiller. Han spillede alle 60 minutter og scorede fire gange.

Kampen mod Skovbakken var en jævnbyrdig affære.

- Den var tæt til det sidste, men vi var aldrig bagud, og vi var aldrig foran med mere end fire mål. Kampen sluttede med, at vi havde to spillere udvist, men vi formåede at score, da Skovbakken indbød os til at afslutte for at få fat i bolden. Det udnyttede Frederik Sass, sagde Jacob Knudsen.

Andreas Søgaard sluttede kampen med et rødt kort 45 sekunder før tid.

Odder spiller pokalkamp på tirsdag ude mod KLG i Lind.

På lørdag spiller Odder mod Ajax.

- Kan vi få et point med hjem fra København, er jeg tilfreds, siger Odder-træneren.

Odder-Skovbakken 30-28 (14-13)

1. division, håndbold, mænd

Mål for Odder: Nichlas Hald 10, Matias Damgaard 6, Frederik Damgaard 4, Rasmus Larsen 3, Nicolai Husum 3, Frederik Sass 3, Mathias Gjesrud 1.

Mål for Skovbakken: Anders Gade 8, Mikkel Høgfeldt Pedersen 6, Mathias Nikolajsen 5, Daniel Glud 3, Mads Johansen 3, Sune Nørgaard 1, Malte Nøddesbo 1, Emil Sidelmann 1.

Udvisninger: Odder syv, Skovbakken seks.

Tilskuere: 293

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce