Annonce
Sport

Odder finder ny cheftræner i Aarhus

Michele Demontis skal stå i spidsen for Odders 2. divisionshold fra 1. januar. Foto: Ole Nielsen

Den tidligere VSK-træner Michele Demontis bliver ny cheftræner i Odder fra årsskiftet.

Annonce

Fodbold: Odder IGF meldte mandag ud, at klubben skulle på udkig efter en ny cheftræner fra årsskiftet, da klubbens nuværende træner Bent Christensen måtte rejse hjem til København på grund af personlige årsager.

Klubben skulle dog ikke bruge meget tid på at søge. Tirsdag aften kunne 2. divisionsholdet fortælle, at ny mand i trænersædet bliver Michele Demontis, der tidligere har været cheftræner i VSK Aarhus og i det seneste stykke tid har fungeret som sportschef i klubben fra Aarhus Nord.

Demontis overtager trænerjobbet i begyndelsen af januar og vil stå i spidsen for førsteholdet, når det tager hul på træningen 12. januar.

- Det har været vigtigt for os at finde en træner, som vil fortsætte arbejdet med at udvikle vores unge hold og truppen til fortsat at kunne begå sig i 2. divisions fodbold, men som samtidigt også har et godt kendskab til hvad der rører sig lokalt. Her mener vi at have fundet det helt perfekte match, udtaler Odders sportschef Henrik Gudmandsen i en pressemeddelelse fra 2. divisionsklubben.

Odder er efter de første 15 kampe i 2. divisions pulje et placeret på en 10. plads med 11 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Se politiet i vanvittig jagt gennem Aarhus: Motorcyklist blæste på fartgrænserne, kørte over for rødt og på fortov og cykelstier

Aarhus For abonnenter

Uventet drejning i bandesag: Tiltalt i kidnapningssag mødtes med nu afdød rapper

Annonce