Annonce
Østjylland

Odder Kommune indgår partnerskab

Odder Kommune har indgået en aftale mellem forskellige aktører inden for unge, uddannelse og beskæftigelse. Den blev underskrevet tirsdag i byrådssalen.

Bag aftalen står Aarhus Tech, Learnmark Horsens, Dansk Byggeri, DI, UdviklingOdder, LO Odder og Odder Kommune.

Annonce

»Aftalen er først og fremmest til fordel for de unge, men dernæst også for virksomhederne,« siger borgmester Uffe Jensen (V) - og opridser aftalens tre formål: At skabe lærepladser inden for håndværksfagene og industrien, at øge fokus på motivation for erhvervsuddannelserne tidligt og løbende i folkeskole, og at unge og ledige ufaglærte skal hjælpes videre i uddannelsen eller i job i bygge- og anlægsbranchen og industrien.

Direktør for social, sundhed og beskæftigelse i Odder Kommune, Jette Lorenzen, takker parterne for et godt samarbejde frem mod aftalen.

»Jeg ser frem til, at vi styrker samarbejdet yderligere, og vi vil gerne udfordres på de områder, hvor vi kan gøre det bedre,« siger hun.

Inge Lise Pedersen fra LO er glad for partnerskabsaftalen, der viser, at alle aktørerne går i samme retning.

»Aftalen skaber gode rammer for et fremtidigt samarbejde for at skaffe lærepladser og øge motivation for at vælge erhvervsuddannelserne,« siger hun.

Aftalen er et forpligtende samarbejde omkring uddannelse og beskæftigelse i bygge og anlægsbranchen og i industrien i Odder Kommune. Med aftalen kan der udvikles initiativer på tværs af aktørerne. Aftalen skal også bidrage til at sikre kvalificeret arbejdskraft til bygge- og anlægsbranchen og industrien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce