Annonce
Kultur

Odder Musikskole opfordrer: 'Ta' med os ud i rummet' fra Spektrum Odders Multisal

Odder Musikskole er klar til at "skyde raketten" af til årets nytårskoncert fredag den 24. januar i Spektrum. Der bydes på stjernefart, og musikskoleleder Steen Hattesen lover en "galaktisk oplevelse". Privatfoto


Annonce

Odder: Fredag den 24. januar inviterer Odder Musikskole til nytårskoncert i Spektrum Odders Multisal. Under overskriften "Ta' med os ud i rummet" indbyder skolen til en "stjerneaften" med "space invaders" for fuld musik.

- Vi har altid stor opbakning fra både forældre og bedsteforældre til vores elever, men mange kommer simpelthen også bare for at opleve den festlige stemning og den gode musik. Vores galla Nytårskoncerter er kendt for at have et meget højt niveau - det er faktisk helt galaktisk, fortæller musikskoleleder Steen Hattesen, i en pressemeddelelse.

Den musikalske raket er klar til "take off" kl. 19, hvor publikum skal læne sig godt tilbage i sædet og nyde turen, hvor der undervejs vil blive gjort stop på forskellige genre-planeter, som forhåbentlig vil få de rejsendes fødderne til at trampe med i takt og mødes i fælles sang.

Alle musikskoleeleverne har gennemgået et års træning til missionen og er klar til at præsentere de mange forskellige numre, som de ihærdigt har arbejdet med. Både børn og voksne er velkomne til Nytårskoncerten og det er stadigt muligt at købe billetter på www.odderbilletten.dk eller ved indgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Aarhus

Mundbind i biografen? Er du forvirret? Det er politiet også

Annonce