Annonce
Østjylland

Odder støtter hospice i Skanderborg

Odder: Byrådsmedlem Niels Rosenberg (K) træder ind i bestyrelsen, når Støtteforeningen for Hospice Østjylland holder sin næste generalforsamling. Han er suppleant og overtager en plads, der bliver ledig, fordi et bestyrelsesmedlem stopper.

Ifølge Niels Rosenberg har foreningen omkring 1000 medlemmer, men ikke så mange fra Odder. Støtteforeningen arbejder på at få lavet et hospice med 12 pladser i Skanderborgområdet, og det vil komme borgere i Odder til gode.

På det seneste byrådsmøde i Odder vedtog byrådet at sende politisk opbakning til støtteforeningen, og Niels Rosenberg håber på, at foreningen vil få nye medlemmer fra Odder-området.

- Vi har lige så meget brug for et hospice som Skanderborg, og derfor er det vigtigt, at vi støtter det, siger Niels Rosenberg.

Der er fem hospicer i Region Midtjylland med tilsammen 63 pladser, og ifølge støtteforeningen er der kun plads til omkring halvdelen af dem, der bliver henvist til en hospiceplads.

Støtteforeningen holder generalforsamling tirsdag 29. oktober klokken 19.30 i Kirkecenteret på Kirkebakken i Skanderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce